2777
2789
یکی.ب منم توضیح بده

https://www.instagram.com/p/CBDXFtng6vh/?igshid=1b0kd8ucry947

خدایا شکرت بخاطر نی نی تو دلم ... ان شالله قسمت همه منتظرا💗یه خانوم متاهل و ۲۶ ساله ام با روحیه لطیف و مهربون😍عاشق همسرمم از وقتی به زندگیم اومده دنیا واسم خیلی قشنگتر شده💑دنیا خیلی جای قشنگی میشه اگه یه ذره باهم مهربونتر باشیم😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره ولی چه فایده بعد یه مدت گریه وزاری بچه بیچاره رو میدن به مادر مث اون دختر بچه که پدر خونده کتکش میزد

بچه رو بردن بهزیست مامانه رفت گریه و زاری بهزیستی دوباره بچه رو داد مامانه و مامانه هم باز رفت پیش شوهرش😭😢

پروردگارا شکرت کی جز تو میتونست مرهم دله شکسته من باشه؟ ممنون بابت هدیه قشنگت😍             تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😍😍

اره خدارو شکر دستگیر شده

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!

واقعا مادرش بود؟؟من گفتم حتما بچه رو دزدیده یا نامادریه

دنیا پر از تباهیست! نه بخاطر وجود ادم های بد،بلکه بخاطر سکوت آدم های خوب.... وقتی برنامه های شعبده بازی را نگاه میکنم متوجه نکته خوبی میشوم: مردم برای کسی دست میزنند که گیجشان میکند نه آگاهشان!.....ناپلئون بناپارت🌈
توروخدا یه چیزی بهش بگو

مشکل عصبی داره الان که باردارم پسرش میاد میزنه رو شکمم چون کتک زدن یاد گرفته درو به روش باز نمیکنم دلم میشکنه ولی چاره ندارم

مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادرخوبی برای دخترم باشم
من دیوونه شدم فیلمو دیدم

منم گریم گرفت😭

ای خدا بمیرم برا اون طفل معصوم

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه