2777
2789
عنوان

هربستش چندتا داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2003 بازدید | 175 پست
مارک نداره...کلا روش نوشته غیر قابل فروش...اصلا گیج شدم اگه خودش نخریده پس چرا قایم میکنه

پس مال مرکز بهداشته که رایگان میدن

«آدم ممکنه شادیشو به خیلیا بگه، ولی غم نه!غم آدم محرم میخواد»

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مارک نداره...کلا روش نوشته غیر قابل فروش...اصلا گیج شدم اگه خودش نخریده پس چرا قایم میکنه

عکس بنداز ازش وبزار سر جاش ببین باز کم میشه دوست من میگفت تو ماشین شوهرم کاندوم دیدم اصلا هم استفاده نمیکردیم بعد هر شبی دیر میومده یکی از کاندوما کم میشده گفت دو تا کم شد دیگه فهمیدم داره یه علطی میکنه واره واقعا هم شوهرش با یه دختر مجرد دوست شده حالا هم قراره با هم ازدواج کنن دوستمم طلاق میخواد یه دختر داره پس اندازم هیچی نداره طلا

میگه کار کردیم با هم خونه ماشین خریدیم کل مهرشم چهارده سکه چهارساله رابطه نداره با شوهرش وسردرگمه مرده کلا طلاق نمیده شکایت کرده چند دفعه مرده میگه صیعه کردم چون زنم بهم نمیرسیده میگه من که باردار شدم رفته سمت این وهنوزم باهاشه پیش خانوده دختره هم رفته اونا گفتن شوهرت قول ازدواج داده باید بیاد عقد کنه 

چمیدونم...فکرنکنم خریده باشه چون روش نوشته غیرقابل فروش😐اینکه قایم کرده برام سواله

این مال مرکز بهداشته حتما دیده مفته از دوستش گرفته😂

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

خب مگه بهش اعتماد نداری؟چرا میزاری فکرای بد بیاد تو ذهنت؟شاید از قبل مونده تو خونه.اگه ریگی ب کفش شوهرت بود ک نمیزاشت جایی ک تو ببینی.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
واقعا؟آخه چرا باید مرکز بهداشت همچین چیزیبده؟

اده ب بیشتر زوجا میدن اونم زیاد حتما از دوستش گرفته

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃