2821
2789
دیگه تعطیلی معنی نداره تغییر قیمت هر لحظه هست

این حرف واس روز کاریه

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بازار چی اشفته نیست خاهر. . . . . . . 😑😑😑 ملت با سیلی صورتشونو سرخ نگه داشتن

این ک اره ولی بازار طلا خیلی گنگه این چندوقت ی روز پایین ی روز بالا 

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟
خرید و فروش نیست ولی کاهش و افزایشو میزنه

فایده ایی نداره اصلا بزنه ۵۰۰ مهم شروع روز کاریه ک چنده

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
والا من توی سایت پیش بینی بازار طلا دیدم نوشته یه خبرهای پشت پرده ای از کاهش قیمت ها هست.اصلا از صحت ...

منم شنیدم قوه قضاییه قراره تو بازار مسکن و ماشین مداخله کنه و قیمتارو براساس منطقه بزارن تا این دلال های از خدا بی خبر و خونه خراب کن انقدر قیمتارو نبرن بالا

سوگلی خدا منم💜
این ک اره ولی بازار طلا خیلی گنگه این چندوقت ی روز پایین ی روز بالا 

دیگه با این افزایش ۶۵۰ ب بیشتر از ۷۰۰ دیگه ده تومن ۲۰ تومن بالا پایین بحساب نمیاد در کلللل رفته بالااااا...پارسال اردیبهشت ۴۵۵ بود خرید داشتم

دیگه با این افزایش ۶۵۰ ب بیشتر از ۷۰۰ دیگه ده تومن ۲۰ تومن بالا پایین بحساب نمیاد در کلللل رفته بالا ...

تا بعد محرم صفر توهمین رنج قیمت هس بعدش ک نزدیک انتخاباتم بشه خیلی میکشع بالا

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟
منم شنیدم قوه قضاییه قراره تو بازار مسکن و ماشین مداخله کنه و قیمتارو براساس منطقه بزارن تا این دلال ...

ای کاش اینطوری بشه والا شهر ما شهر خیلی بزرگی نیست قیمت های ملک سرسام آوره و با تهران رقابت میکنه 😕😀

به نیت حاجت رواییم اگه ممکنه یه صلوات بفرستین 🌷
تا بعد محرم صفر توهمین رنج قیمت هس بعدش ک نزدیک انتخاباتم بشه خیلی میکشع بالا

در هر صورت بالاس بعیید زیر ۷۰۰ بیاد..کلانم جهانی افزایش داشته..بعد حذف صفر پول در دستور کار  اختمالا تورم زیاده

ای کاش اینطوری بشه والا شهر ما شهر خیلی بزرگی نیست قیمت های ملک سرسام آوره و با تهران رقابت میکنه 😕 ...

ایشالا این دفعه حرفاشون حرف باشه واقعا..

الان پایین ترین نقطه ی تهران که فکرکنم کلا جزو تهرانم محسوب نمیشه متری ۷ تومن شده😥😥😥

سوگلی خدا منم💜
2823
2791
2779
2792