2777
2789

من بارها تو همه تاپیکا گفتم ادم باید پز سواد درک شعور وفاداری تعهد انسانیتشو بده پز چیزایی ک ژنتیک بهت رسونده و خودت نقشی توش نداشتی رو نباید بدی چون براش تلاشی نکردی

آنکس که بدم گفت بدی سیرت اوست 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من بارها تو همه تاپیکا گفتم ادم باید پز سواد درک شعور وفاداری تعهد انسانیتشو بده پز چیزایی ک ژنتیک ب ...

بعضی نی نی سایتا به حساب خودشون فهمیده و امروزی هستن ولی یه جاهایی یه حرفایی میزنن ادم شاکی میشه

صلوات
بعضی نی نی سایتا به حساب خودشون فهمیده و امروزی هستن ولی یه جاهایی یه حرفایی میزنن ادم شاکی میشه

فقط برو تاپیکو بخون کاربر نیک سرشتم چجوری ب بقیه میگه کولی

فقط برو تاپیکو بخون کاربر نیک سرشتم چجوری ب بقیه میگه کولی

اسمش حالا شنیدم ،شاید عقده ای باشه وگرنه ادم با یه غریبه چه دشمنی میتونه داشته باشه که این حرفا رو بزنه

صلوات
اسمش حالا شنیدم ،شاید عقده ای باشه وگرنه ادم با یه غریبه چه دشمنی میتونه داشته باشه که این حرفا رو ب ...

فقط ی سر بزن به تاپیک پربازدید شوهرم موهامو کوتاه کرده طرز و لحن و کلماتو ببین

کلا باهات مشکل داره😂😂هر جا عکس دخترت گذاشتی منم لایک کن؟چند سالته

من متولد 75هستم و کوردم همه کوردا سفید و چش رنگین یا چش عسلی اگه سمت غرب کشور اومده بود میدید چهره من عادی ترین چهره بین دخترای کورده ...دخترای کورد بجز من زیباییه خیره کننده ای دارن اکثرا

من متولد 75هستم و کوردم همه کوردا سفید و چش رنگین یا چش عسلی اگه سمت غرب کشور اومده بود میدید چهره م ...

هر جا هستی زنده باشی عزیزم،چهره زیبایی داری دیگه بعضیا نمیتونن بهتر از خودشون ببینن

صلوات