سایناشاد مدیر عضویت: 1397/09/08 تعداد پست: 4028 عنوان کیک تولد | مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 34 پست دوستان چند هفته دیگه تولد همسرمه کیک چیکار کنم؟؟؟الان تو کرونا کیک از بیرون که خطر داره خودمم درست کنم یه کیک معمولیه ضایعحالا تولد همسرم رو میشه یه کاری کنمپسرم اولین تولدشه عکس یادگاری بگیریم گناه داره😥شماها چیکار میکنین؟؟؟؟ به افتخار خودم که حتی در دنیای مجازی هم تنهام😘 1399/03/17 | 12:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آیپارا۷۲ عضویت: 1399/02/21 تعداد پست: 11855 دستت درد نکنه...مممنووون خواهش میکنم به فنا رفته در این زندگی"لی سنگ مانگ"
ماریاقناد عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 36319 عزیزم میخوام کیکمو داخلشو قرمز و مشکی بپزم یعنی میتونم اون کیک شیفون یا اسفنجی رو به دو قسمت تقسیم ک ... بپرس خوشحال میشم. اره مواد و دو قسمت کن رنگ ژله ای سیاه بریز و هم بزن تا به رنگ دلخواهت برسه و بره تو فر یکی دو درجه تیره تر هم میشه اما برای کیک قرمز همراه با رنگ قرمز ژله ای یک قاشق مربا خوری پودر کاکاعو هم بریز Cake_deser_khanegi_vanilla ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
twinkelgirl عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 22113 بپرس خوشحال میشم. اره مواد و دو قسمت کن رنگ ژله ای سیاه بریز و هم بزن تا به رنگ دلخواهت ... ماریا اگه ژله ای نباشه اشکال داره؟😭😭😭😭 یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:) goftino.com/c/eGAKp4
ماریاقناد عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 36319 ماریا اگه ژله ای نباشه اشکال داره؟😭😭😭😭 ژله ای کیفیت رنگ بهتری داره Cake_deser_khanegi_vanilla ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
twinkelgirl عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 22113 ژله ای کیفیت رنگ بهتری داره مرسی گلم یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:) goftino.com/c/eGAKp4