2777
2789
عنوان

من حرف بدی زدم به مادرشوهرم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6743 بازدید | 297 پست

عزیزم کار شما خیییلی اشتباه بوده.

هر کس دیگران رو ب خاطر عیبی که دارن سرزنش کنه نمیمیره تا خودش به اون دچار بشه.

نمیدانم چرا مردم حرف زدن با دهان پر را بی ادبی میدانند...اما حرف زدن با مغز خالی را نه !!!

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ببین منم تربیت مادرشوهزمو صحیح نمیدونم 9 تا فرزندن 5 تاشون ازدواج دومشونه بخدا یه بار قهر بودم باشوهرم به مامانم گفتم اینا همشون یه بارو طلاق میگیرن تربیتشون اشتباه بوده پس چرا ما اینجور نیستیم داداش کوچیکم تو عقد داره جدا میشه منم خونه بابامم میخوام جدا ‌شم

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
اره دیدم گفتم چرا گریه میکنی گفت چیکار کنم من باباشون.ولشون کرد.من چیکار کنم

برو از دلش در بیار تاوان بدی میدی اگه اه بکشه و نفرین کنه میدونم شرایطتون بد بوده اوتقد حالت بد بوده ک این حرف و زدی ولی اونم مطمئنن اینو نمیخواسته برو یجوری از دلش در بیار من ک تجربه دارم تا حالا هر کی مسخره کردم ایراد گرفتم سرم اومده انشالله ک سر تو نیاد 

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.
من دیدم ک میگم پدر مادر مذهبی اونقد ی تربیت بچه اهمیت دادن دخترشون رفت با پسری فرار کرد پسرشون هم شد ...

پدر و مادر شما بودن ؟ 

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

دل یه مادرو شکوندی حالا افتخارم‌میکنی..

چه دل سنگ و سختی داری..

خدا ب دادت برسه..

چطور میخوای بابت اون اشکا تاوان پس بدی

لطفا نظری میدم هی نیاین به اسم کاربریم گیر ندین..من مرید امام زمانم اما آدمم..پیغمبر ک نیستم ..اللهم عجل لولیک الفرج..واسه ظهور آقا یه صلوات بدین..اللهم صل علی محمد و ال 

اون موقع همه چی خوب بود

پس مشکل از تربیت نیست 

عزیزم بعضی وقتا مشکلاتی که سر راه آدم قرار میگیره یه امتحانه اصلا ربطی به بد یا خوب بودن نداره آدم ناخواسته تو یه راهی قرار میگیره که آخرش بده هیچ وقت هیچ وقت کسی رو واسه زندگیش قضاوت نکنین

گروه آبی وزن اولیه ۷۵ _ وزن هدف ۷۱🤗۶۵🤗۶۰برسم میرم رو ابرا 
پدر و مادر شما بودن ؟ 

نه😂😂میگم دیدم

7 اسفند ۹۸ بیبی چک مثبت شد هنوزم باورم نمیشه تو اومدی تو دلم کنجد مامان😍۳۱ فروردین ۹۹ صدای قلب گنجشکیتو شنیدم😍۲۷ اردیبهشت ۹۹ فهمیدم که قراره یه عاقا پسر وارد زندگیمون بشه😍👶من و باباییت عاشقتیم😍برا سلامتی نینیم یه صلوات میفرستی؟🤲🙏۲۲/۷/۹۹ ساعت ۱۰:۲۸پسرم زمینی شدنت مبارک😍❤

نمیدونم شاید تو زندگی با همسرت ک پسرِ همون مادرِ خیلی اذیت شدی،ولی مقصر اون مادر نیست،بچه ها هر کاری دلشون میخواد میکنن بعد فحششو پدر مادرِ بیچاره میخورن،دلم سوخت گفتی روشو کرد اونور و گریه کرد..الهی ک ب حق اشکی ک ریخته زندگیِ بچه هاش درست بشه..دل کسی رو نشکن عزیزم،ی چیزو یادت باشه تا در جایگاه و شرایط و موقعیت کسی قرار نگرفتی،هیچوقت قضاوتش نکن،الهی ک هیچکس با زخم زبون و نیش و کنایه دلش نگیره..

نه بقران اینجوری نیستم خیلی کارا کردم براشون خدا شاهده اون بالا

عزيزم اينا الان فقط اين تاپيكو خوندن الان ميخورنت

منم باهات موافقم پدرمادر بودن فقط ب بدنيا اوردن نيست بايد درست تربيت كني

اونم دلش شكسته ولي توهم دركت ميكنم