2789
عنوان

قرعه کشی

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 24 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دقیق یادم نیست ولی میگفتن دردسر داره و ارزش پول کم میشه

همیشه مطمئن ترین راهه سرمایه گذاری طلائه چون هیچ وقت پایین نمیاد

بیست تومن میاد پایین فرداش صد تومن میره بالا

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
اره عزیزم سکه هست دیگه هر قیمتی بخوای گیرت میاد من از ۷۰ تومنی خریدم ب بالا

واسه فروشش میخرن؟؟قیمتش میره روش؟

کاربر قدیمیم کاربریم پریده  (تایپ،ترجمه،مقاله،پروپوزال،حل سوال و کللی کارای تخصصی و عمومی دیگه   خود را به ما بسپارید)
طلا بدون اجرت که مشکلی نداره منم وقتی پول زیادداشته باشم طلا بدون اجرت میگیرم بصرفه هست

هرماه مثلا چقدر میخری؟بعد واسه فروشش چجوریه؟؟

کاربر قدیمیم کاربریم پریده  (تایپ،ترجمه،مقاله،پروپوزال،حل سوال و کللی کارای تخصصی و عمومی دیگه   خود را به ما بسپارید)
همیشه مطمئن ترین راهه سرمایه گذاری طلائه چون هیچ وقت پایین نمیاد بیست تومن میاد پایین فرداش صد تومن ...

نمیدونم والا واسه فروشش میگفتن دردسر داره یه نفر تو همین نی نی سایتم بود که میگف.مثکه پدرشوهرش طلافروشم بود

همه طلا فروشیها میخرن و میفروشن ..مثل طلا و سکه هست دیگه هر چی بره بالا تو هم سود میکنی

مرسی عزیزم😘

هرماه مثلا چقدر میخری؟بعد واسه فروشش چجوریه؟؟

تا حالا نفروختم ولی تا پول گیرم بیاد میرم تو طلا فروشی اگه پولم ب طلا بدون اجرت رسید میخرم نرسید سکه پارسیان میخرم ولی جدیدا وام خانگی ثبت نام کردم

تا حالا نفروختم ولی تا پول گیرم بیاد میرم تو طلا فروشی اگه پولم ب طلا بدون اجرت رسید میخرم نرسید سکه ...

منم دوس دارم وام خونگی ثبت نام کنم اما دور و برم نیس