2777
2789
عنوان

بچه ها هر سوالی راجع به کیک دارید بپرسید🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم جواب یده لطفا...

یه بسته فک میکنم۳۰۰گرمی باشه خامه قنادی خریدم چجوری فرم بدم واسه تزیین کیک سالگرد ازدواجمون...

خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت می‌خوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار
چرا کیک ترک برمیداره؟

دمای فر بیش از حد داغه ، قبل درست کردن کیک باید ۲۰ دقیقه فر گرم بشه با دمای ۱۸۰ ،برای درست کردن کیک هم هر دمایی که تو دستورتون نوشته

سوالاتی که راجع به کیک خامه و معمولی دارین بپرسین پاسخگو هستم 💜💜💜
اینم جواب یده لطفا... یه بسته فک میکنم۳۰۰گرمی باشه خامه قنادی خریدم چجوری فرم بدم واسه تزیین کیک سا ...

از،فریزر درار یکم ک نرم شد نه اب بشه ها با همزن بزن...

Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد                 خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊     با تشکر
از،فریزر درار یکم ک نرم شد نه اب بشه ها با همزن بزن...

یعنی حالت نیمه یخ زده؟؟؟ چقد هم بزنم پودر شکر نمیخواد؟؟؟

خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت می‌خوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار

نه دیگه همه چی داره فقط،هم بزن تا جایی ک رد همزن توش،بمونه

Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد                 خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊     با تشکر

عشق-اکلیلی# کجا موندی پس خانووم جواب ندادی دستور کیک میخوام 

مثل بستنی نیمه آب شده بشه ،زیادی نذار آب بشه چون دیگه فرم نمیگیره و کره میشه ، همینجور هم بزن با همزن تا شکل قله ی کوه بشه وقتی همزنو از توش درمیاری 

نه دیگه همه چی داره فقط،هم بزن تا جایی ک رد همزن توش،بمونه

مرسی پریا 

عشق-اکلیلی# کجا موندی پس خانووم جواب ندادی دستور کیک میخوام 

دونه دونه دارم جواب میدم عزیزم 

دستور ی کیک ساده میدم بهتون درست کنین و لذت ببرین اگه خوشتون اومد دستورای دیگه هم بهتون میدم

سلام مبخوام کیک سالگرد ازدواجمونو خودم درست کنم یه دستور کیک معمولی بده..

سلام عزیزم کیک چند تخم مرغه میخوای؟ واسه خامه کشی ؟ یا ساده؟ شکلاتی یا وانیلی؟

دونه دونه دارم جواب میدم عزیزم  دستور ی کیک ساده میدم بهتون درست کنین و لذت ببرین اگه خوشتون ا ...

مرسی عزیزم...