2789
عنوان

ماه گرفتگی

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 27 پست
نمیدونم واقعا چقدر صحت داره ولی من موقعی که باردار بودم احتیاط کردم تا بعدا پشیمون نشم 

آخه چجوری احتیاط کردی؟ مگه میشه آدم دوساعت  مراقب باشه دستش حداقل به جایی از صورتش نخوره؟ بقیه جاهای بدن پیشکش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری احتیاط کردی چیکارا نکردی

به ماه نگاه نکردم دستم رو هم سعی کردم به جایی از بدنم نزنم مخصوصا صورتم ،که اگه به احتمال یک در صد این عقیده واقعیت داره بعدا به مشکل بر نخورم ودائم خودم رو سرزنش کنم😁

وقتی به یه نفر که حالش بدتر از خودمه دلداری و امید به فردایی سبز میدم یاد این شعر میوفتم: "خود خزانیم و دم از شوق بهاران میزنیم" ای بابا..

عزیزم میگن اگه به ماه نگاه کنی و دستتو به شکمت بزنی ماه گرفتگی میشه وگرنه تو خونه عیبی نداره حالا سع ...

فقط به شکم؟ آخه میگن خودت به هرجایی از صورتت دس بزنی همون جای بچت هم خال میشه. وای خدا خل شدم دیگه

آخه چجوری احتیاط کردی؟ مگه میشه آدم دوساعت  مراقب باشه دستش حداقل به جایی از صورتش نخوره؟ بقیه ...

وقتی مجبور باشی انجامش میدی

وقتی به یه نفر که حالش بدتر از خودمه دلداری و امید به فردایی سبز میدم یاد این شعر میوفتم: "خود خزانیم و دم از شوق بهاران میزنیم" ای بابا..

یعنی منم الان 3ساعت دستامو ببندم

خب به ماه نگاه نکن ،زمانی که نگاه می‌کنی نباید به جایی دست بزنی 😁

نه دیگه از الان نشستم تو خونه دیگه بیرونم نمیرم

همیشه میگن احتیاط شرطه عقله🥰

خوش بحالت منم باید دستامو بدم شوهرم ببنده

⁦☺️⁩