parva72 مدیر عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 822 عنوان پیشنهاد اشنایی با یک مرد عرب | مشاهده متن کامل بحث + 2271 بازدید | 109 پست دوستان،یه شخص به من پیشنهاد اشنایی داده،عرب هستش من نمیدونم چیکار کنم پسره خوشگله،تحصیلکرده سربازیش رو هم نموم کرده،چیکار کنم،راهنمایییییی😁 ماورای باورهای ما،ماورای بودن ها و نبودن ها،دشتی ست پهناور از چپ و از راست،آنجا تو را دوباره خواهم دید⚘⚘⚘⚘ 1399/03/16 | 20:18 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
parva72 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 822 برامن فرقی نداشت اگه جان بودم چون نژادپرست# نیستم موصوع نژادپرستی نیست،اخه عرب ها اخلاقیات خاصی دارن ماورای باورهای ما،ماورای بودن ها و نبودن ها،دشتی ست پهناور از چپ و از راست،آنجا تو را دوباره خواهم دید⚘⚘⚘⚘
minoosha عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 4735 خودم خوزستانی،شغلش هم هوشبری خونده،دو سال سربازیش هم بیمارستان ارتش بوده،تازه سربازیشو تموم کرده امر ... تسویه. خوبه عزیزم روم سیاه☻ درخواست دوستی پذیرفته نمی شود.حتی شما دوست عزیز!!🙄🙄
parva72 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 822 تسویه. خوبه عزیزم بله،😅 ماورای باورهای ما،ماورای بودن ها و نبودن ها،دشتی ست پهناور از چپ و از راست،آنجا تو را دوباره خواهم دید⚘⚘⚘⚘
parva72 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 822 من بودممیگفتمنه از عربا خوشمنمیاد خب اخلاقیاتشون خاصه،واقعا نمیدونم ماورای باورهای ما،ماورای بودن ها و نبودن ها،دشتی ست پهناور از چپ و از راست،آنجا تو را دوباره خواهم دید⚘⚘⚘⚘
بدمینتون عضویت: 1399/02/13 تعداد پست: 1013 خب مگه چیه؟ خودت خوزستان هستی اونجام نصف جمعیتش عرب هستن.حس خوبی به تاپبکت ندارم خانم محترم.بنظرت یجور بی احترامی به هم وطنانمون نمیکنیفقط بخاطر عرب بودن ایشون تاپیک میزنی در صورتی که بین شون زندگی میونی؟ با آرزوی سلامتی همه جاندارن🤲🤲
۰۰۰۰ عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 905 موصوع نژادپرستی نیست،اخه عرب ها اخلاقیات خاصی دارن من عربم ولی تعریف زیادی ازمون نباشه عالین
تنها۹۶ عضویت: 1396/12/16 تعداد پست: 2772 بهتر نژاد پرست نباشیمما ن عربها رو دوست داریم ن افغانها ن پاکستان بعد میگیم ما نژاد پرست نیستیماسی اگه عرب نیستی بنظرم قبول نکن بالاترین سرعت دنیا سرعت رنگ عوض کردن آدمهاس...🙄
parva72 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 822 خودت کجایی هسی اندیمشکی لرم ماورای باورهای ما،ماورای بودن ها و نبودن ها،دشتی ست پهناور از چپ و از راست،آنجا تو را دوباره خواهم دید⚘⚘⚘⚘
minoosha عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 4735 بله،😅 اوهوم منم راستش یه چیزایی ازشون شنیدم ولی خب بگم میریزن سرم. میگن یکم یه دنده هستن و اخلاقشون تنده نمیدونم راسته یا نه. خودتون قطعا بهتر میدونین چون همشهری هستین تقریبا روم سیاه☻ درخواست دوستی پذیرفته نمی شود.حتی شما دوست عزیز!!🙄🙄
parva72 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 822 چون منحرفی جانم🤭😂 😂😂😂 ماورای باورهای ما،ماورای بودن ها و نبودن ها،دشتی ست پهناور از چپ و از راست،آنجا تو را دوباره خواهم دید⚘⚘⚘⚘
بدمینتون عضویت: 1399/02/13 تعداد پست: 1013 برامن فرقی نداشت اگه جان بودم چون نژادپرست# نیستم افرین.🌹بیایم با شعور باشیم با آرزوی سلامتی همه جاندارن🤲🤲
minoosha عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 4735 😂😂😂 میخندی؟☹😂 بی تربیتبد نگذره روم سیاه☻ درخواست دوستی پذیرفته نمی شود.حتی شما دوست عزیز!!🙄🙄
۰۰۰۰ عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 905 من عربم ولی تعریف زیادی ازمون نباشه عالین اولین مردمی که مسلمون شدن عربن وحتی امام وپیغنبرا پس عیب عربا نکن
parva72 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 822 اوهوم منم راستش یه چیزایی ازشون شنیدم ولی خب بگم میریزن سرم. میگن یکم یه دنده هستن و اخلاقشون تنده ن ... همشهری نیستیم هم استانی هستیم،من لرم و ایشون عرب،اره مثلا خیلی راحت ازش پرسیدم دست بزن داری ریلکس گفت بله،واقعا اخلاقشون خاصه ماورای باورهای ما،ماورای بودن ها و نبودن ها،دشتی ست پهناور از چپ و از راست،آنجا تو را دوباره خواهم دید⚘⚘⚘⚘