2777
2789
عنوان

خرید سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 35 پست
دوبارم رفتم عزیزم.منتها من نمیدونم داستان چیه مشکل کجاس .که قطعی نمیتونن بگن

ای وای چ مسخره☹☹خب سونوت رو عوض میکردی

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه میدونستم اینا اینجورین.تازه من بیمارستان پیامبران میرفتم سونو

خب برو یه جای خصوصی که کارشون هم خوب هست

چه میدونستم اینا اینجورین.تازه من بیمارستان پیامبران میرفتم سونو

اصن دوقم ازبین رفته .فک فامیلم هی طعنه میزنن چرا خوشحال نیستی چرا دوق نداری.اینجوری ذوق داشته باشم اخه

خب برو یه جای خصوصی که کارشون هم خوب هست

راستش من دکتر زنانمو عوض کردم .اون دکتره هردفه سونو مینوشت میگفت برو اینجا.الان فردا وقت دکتر جدیدمه.ببینم چی میخواد برام بنویسه

راستش من دکتر زنانمو عوض کردم .اون دکتره هردفه سونو مینوشت میگفت برو اینجا.الان فردا وقت دکتر جدیدمه ...

خب خوبه. امیدوارم جای دیگه بفرستت

تورو خدا دعام کن.همسرمم که همش میگه پسر پسر.ازاینور استرس اینم دارم

باشه عزیزم. فقط سالم باشه اول ،هیچی بهتر از سلامتی نیست. حالا درسته میگه پسر ولی دخترم بشه صد درصد عاشقش میشه، الان یه چیزی میگه برای خودش😁

باشه عزیزم. فقط سالم باشه اول ،هیچی بهتر از سلامتی نیست. حالا درسته میگه پسر ولی دخترم بشه صد درصد ع ...

پیش خودم میگم دخترباشه حتما تو دلش ناراحته دیگه.

پیش خودم میگم دخترباشه حتما تو دلش ناراحته دیگه.

نه اصلا فکرشو نکن عزیزم. هرچی خدا صلاح بدونه همونه‌. دیگه فکر ناراحتی شوهرتو نکن، و اینکه این آقایون هستن که با اسپرمشون تعیین جنسیت میکنن. 😒😒

نه اصلا فکرشو نکن عزیزم. هرچی خدا صلاح بدونه همونه‌. دیگه فکر ناراحتی شوهرتو نکن، و اینکه این آقایون ...

اونروز که رفتیم سونو دوم که بازم با قطعیت نگفتن .گفتن احتمالا دختر .مادرمو شوهرم باهام بودن.یه عکس العملی نشون داد که از خودم بدم اومد .داشت با مامانم بحثش میشد.عجب دنیاییه واقعا .دلم گرفت شکست .دعا کن توروخدا

اونروز که رفتیم سونو دوم که بازم با قطعیت نگفتن .گفتن احتمالا دختر .مادرمو شوهرم باهام بودن.یه عکس ا ...

غصه نخور عزیزم.خدا بزرگه، اگه دیدی همینجور ادامه میده بگو خوبه دور ازجون بچمون سالم نباشه ولی پسر باشه؟ که یه عمر حسرت بچه سالم رو داشته باشی، البته زبونم لال. اینجوری بگو که بترسه و قانع بشه

غصه نخور عزیزم.خدا بزرگه، اگه دیدی همینجور ادامه میده بگو خوبه دور ازجون بچمون سالم نباشه ولی پسر با ...

درست میگی.من خودم عاشق دخترم.چون میدونم اخر سر دختره که برای ادم میمونه.پسر دست زنشو میگیره میره.ولی همسرم..ای خدا..باشه میگم

درست میگی.من خودم عاشق دخترم.چون میدونم اخر سر دختره که برای ادم میمونه.پسر دست زنشو میگیره میره.ولی ...

عزیزدلم😁😁😍 بازم میگم انشالله سالم باشه و قدمش خوب باشه تو زندگیتون