2777
2789

دلم واسه دوستم و بچه ش کبابه،انقدم پسرش نازه که نگو و نپرسه،عین این بچه خارجیاس،9 سالشم هست ولی متاسفانه نه میتونه حرف بزنه نه متوجه حرف دیگران میشه،کسی هست که خودش یا آشنایان و اقوامشون بچه اوتیسمی با درصد بالا مثل این طفل معصوم داشته باشن؟اگه دارن ممنون میشم تجربیاتتونو بگید تا بهش انتقال بدم چون واقعا دیگه صبرش داره تموم میشه دوستم چون بچه ش فقط همه جیزو تخریب میکنه و میشکنه و داغون میکنه و اصلنم به حرفش نمیتونه گوش بده،تا الآنم کلی خرج دوا و درمونش کرده بعدم که آب پاکیو ریختن دو دستشو گفتن درمان پذیر نیس...

به گل آفتابگردان گفتند: چرا شب ها سرت را پائین می اندازی؟ گفت:ستاره ها چشمک میزنند..نمی خواهم به خورشید خیانت کنم...!👈(کاربر قدیمی ام، بانوی شرقی سابق)

یکی بودن پسرشون اتیسمی بود و کلی اطلاعات داشت متاسفانه اسم کاربریشو هر چ فک میکنم یادم نمیاد😓

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)

پسر برادرشوهرم اوتیسم داره

با گفتار درمانی تونسته حرف بزنه

اما نمیتونه با بچها بازی کنه 7 سالشه

دخترمنو مثلا هول میده دائما دور خودش میچرخه راه میره حرف میزنه خیلی هم میخوره

با شوهرم صحبت میکردیم بنظر میاد پدرمادرش اصلا دوس ندارن جایی همراه خودشون ببرنش   وخجالت میکشن

کلی هم هزینه کردن تا حالا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی بودن پسرشون اتیسمی بود و کلی اطلاعات داشت متاسفانه اسم کاربریشو هر چ فک میکنم یادم نمیاد😓

بله عزیزم خودمم قبلا تبلیغ تاپیکشونو دیده بودم ولی اون موقع هنوز با این دوستم آشنا نشده بودم که برم تاپیک اون خانمو بخونم متاسفانه 😳

به گل آفتابگردان گفتند: چرا شب ها سرت را پائین می اندازی؟ گفت:ستاره ها چشمک میزنند..نمی خواهم به خورشید خیانت کنم...!👈(کاربر قدیمی ام، بانوی شرقی سابق)

فک کنم اینجا یه تاپیک که برا بچه های اوتیسم بود

بچه خواهر زاده شوهرم اوتیسم داره بیچاره الان 14سالشه بیشتر وقتا تو یه اتاق تنها میشینه بعصی وقتا جیغ میکشه😔

به تعداد آدمهای روی زمین فکر ونگرش وجود دارد!! پس این را بپذیر، کسی که تفکرش باتو متفاوت است دشمنت نیست، انسان دیگریست🌹🌹
پسر برادرشوهرم اوتیسم داره با گفتار درمانی تونسته حرف بزنه اما نمیتونه با بچها بازی کنه 7 سالشه د ...

آخی طفلکی،یعنی اوتیسمش شدیده و حرف زدن یاد گرفته؟آخه اینم همین علائمو داره اما گفتن خیلی شدیده و هیچوقت نمیتونه حرف بزنه

فک کنم اینجا یه تاپیک که برا بچه های اوتیسم بود بچه خواهر زاده شوهرم اوتیسم داره بیچاره الان 14سالش ...

آخی خدایا😢 حرف میتونه بزنه؟؟

آخی خدایا😢 حرف میتونه بزنه؟؟

بعضی کلمات رو چند بار تکرار میکنه بیچاره دختر ه والان دیگه ماهانه هم میشه

به تعداد آدمهای روی زمین فکر ونگرش وجود دارد!! پس این را بپذیر، کسی که تفکرش باتو متفاوت است دشمنت نیست، انسان دیگریست🌹🌹
بعضی کلمات رو چند بار تکرار میکنه بیچاره دختر ه والان دیگه ماهانه هم میشه

وای چقد سخته خدایا،الهی نصیب هیچکس نشه این مریضی،خانواده شون درد بزرگی رو تحمل میکنن،انگار بچه ندارن و دارن، هست ولی انگار نیس...

کاش اینم میتونست یه کم حرف بزنه که لااقل یه خورده دل این دوستم خوش بشه، دردش از اینه که تازه این بچه رو بعد از 10 سال خدا بهش داده،بنده خدا تنهایی هم داره بزرگش میکنه چون شوهر عوضیش ولشون کرده رفته الآنم با یکی دیگه س

آخی طفلکی،یعنی اوتیسمش شدیده و حرف زدن یاد گرفته؟آخه اینم همین علائمو داره اما گفتن خیلی شدیده و هیچ ...

بببن چون نقطه ضعفشونه اصلا دوس ندارن درباره س حرف بزنن

برا همین نمیدونم اوضاعش چطوریه دقیقا

فک نکنم شدید باشه چون کامل حرف میزنه 

بببن چون نقطه ضعفشونه اصلا دوس ندارن درباره س حرف بزنن برا همین نمیدونم اوضاعش چطوریه دقیقا فک نکن ...

چه خوب که حرف میزنه،خدا بهشون صبر و تحمل بده 

چه خوب که حرف میزنه،خدا بهشون صبر و تحمل بده 

این دوستمون فرزند اوتیسمداره 

لینک یکی از تاویکاش رو میذارم خودت تاپیکاش درباره اوتیسم رو نگاه کن یا تگش کن سوالاتت روبپرس

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4472799/دوستان-عزیزی-که-به-هر-دلیلی-نتوانستند-به-زندگی-مشترکشون-ادامه-بدن-این-بخونن

بچه خواهر شوهرمم این علائمو داره ولی نمیدونستم اوتیسمه

عه یعنی چیکار میکنه؟حرفم نمیزنه؟