2777
2789
عنوان

بیبی چک مثبت 😍؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 26 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نه عزیزم از هفته آینده تصمیم دارم اقدام کنم

انشالله هرچی دوست داری ب دلت بشه🌼

من این ماه مامان میشم انشالله 😍مطمعنم دخملم میاد تو دلم 😌😌😌این ماه منم تیکر بارداری میزنم.😅😅خاله های مهربون میشه صلوات بفرستین 🙏😘 دیدین گفتم این ماه مامان میشم 😍ممنونم خداجووونم ک این هدیه باارزشتو بهم دادی❤
۱ سال 

انشالله حامله ای غزیرم چند وقته اقدامی

من این ماه مامان میشم انشالله 😍مطمعنم دخملم میاد تو دلم 😌😌😌این ماه منم تیکر بارداری میزنم.😅😅خاله های مهربون میشه صلوات بفرستین 🙏😘 دیدین گفتم این ماه مامان میشم 😍ممنونم خداجووونم ک این هدیه باارزشتو بهم دادی❤
من خیلیارو دیدم‌زود نشون داده ، دیگه نمیدونم والا ، میترسم بیبی چک‌بزارم‌ بخوره تو‌ذوقم 😑😑

منم علایمم خیلی زود پیداشون شد😀

تازه اقدام‌ کردم ، مرسی عزیزم 

آن شاالله باردار باشی. منم سه روز مونده به موعد پریم بیبی مثبت شد.

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
من خیلیارو دیدم‌زود نشون داده ، دیگه نمیدونم والا ، میترسم بیبی چک‌بزارم‌ بخوره تو‌ذوقم 😑😑

اره عزیزم گفتم معمولا یعنی ممکنه استثنا هم داره.

سه چهار روز دیگه صبر کنی بهتره

چون ممکنه الان منفی نشون بده در حالیکه باردار باشی

کن لما لا ترجو أرجى.....امام على عليه السلام : به آنچه اميدش را ندارى اميدوارتر باش؛ زيرا كه موسى عليه السلام رفت كه براى خانواده اش آتش برگيرد اما [در آن جا] خداوند عزّ و جلّ با او به سخن در آمد و او پيامبر برگشت .(در نا امیدی جای بسی امید است)