خانوما ١١ روز از اقدامم ميگذره. ۳ روزه خیلی حالم بده ، افت فشار وتپش قلب وتنگی نفس دارم ، با کلی علائم دیگه ، هاله سینه ام داره به تدریج تییره میشه ، ممکنه باردار باشم ؟
من این ماه مامان میشم انشالله 😍مطمعنم دخملم میاد تو دلم 😌😌😌این ماه منم تیکر بارداری میزنم.😅😅خاله های مهربون میشه صلوات بفرستین 🙏😘 دیدین گفتم این ماه مامان میشم 😍ممنونم خداجووونم ک این هدیه باارزشتو بهم دادی❤
من این ماه مامان میشم انشالله 😍مطمعنم دخملم میاد تو دلم 😌😌😌این ماه منم تیکر بارداری میزنم.😅😅خاله های مهربون میشه صلوات بفرستین 🙏😘 دیدین گفتم این ماه مامان میشم 😍ممنونم خداجووونم ک این هدیه باارزشتو بهم دادی❤
من خیلیارو دیدمزود نشون داده ، دیگه نمیدونم والا ، میترسم بیبی چکبزارم بخوره توذوقم 😑😑
منم علایمم خیلی زود پیداشون شد😀
من خیلیارو دیدمزود نشون داده ، دیگه نمیدونم والا ، میترسم بیبی چکبزارم بخوره توذوقم 😑😑
اره عزیزم گفتم معمولا یعنی ممکنه استثنا هم داره.
سه چهار روز دیگه صبر کنی بهتره
چون ممکنه الان منفی نشون بده در حالیکه باردار باشی
کن لما لا ترجو أرجى.....امام على عليه السلام : به آنچه اميدش را ندارى اميدوارتر باش؛ زيرا كه موسى عليه السلام رفت كه براى خانواده اش آتش برگيرد اما [در آن جا] خداوند عزّ و جلّ با او به سخن در آمد و او پيامبر برگشت .(در نا امیدی جای بسی امید است)