همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
صبح پامیشه گوشت و پیاز میندازه قابلمه وسطاش لوبیا یک ساعت قبل خوردن هم سبزی خور ...
نگووووووووو سبزی ک باید با گوشت و لوبیا هی قل بزنه تا جا بیوفته
دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست میارمشون
صبح پامیشه گوشت و پیاز میندازه قابلمه وسطاش لوبیا یک ساعت قبل خوردن هم سبزی خور ...
مگه آش یا سوپ سبزی رو اخر بریزی
دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست میارمشون
خودت نمیتونی اشپزی کنی ؟ شوهر منم اینجوریه همیشه باید خورشت بخوره . یا کباب 😑
چرا ولی وسیله هاشون دم دست نیست
اگه بخوام یه کشک بادمجون ساده درست کنم
باید برم همه وسیله هاش رو بخرم
آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭 خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭 تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
خب شوخی شوخی سره سفره بگو خسته نمیشید هر روز ی مدل غذا میخورید؟
میترسم ناراحت بشن
بگن هم میان خونمون تلپ میشن هم ایراد میگیرن😓😓😓
آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭 خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭 تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
شما خودت دست بگير به نظرم ازون گوشتا غذاي متنوع درست كن...شايد حسش نميگيره مادرشوهرته...اينهمه تكرار ...
آخه باید برم کلی خرید
چون فقط همینا رو درست میکنه
وسیله های اینارو دارن.
نگووووووووو سبزی ک باید با گوشت و لوبیا هی قل بزنه تا جا بیوفته
باور کن😪😪😪😪