2777
2789
عزیزم گفتم‌که شرایطمون فرق داره  حتی یه کیلو سیب زمینی بخریم پولش رو میدن  فعلا وضعیت ما ...

متوجه شدم عزیزم بعضیا ناراحت میشن کلی گفتم الان مامان خودم اینجوریه دوس نداره داداشم چیزی بخره براشون میگه خودش دستش خالیه 

چقدزیبا دروغ میگی! به حدی که نفهمیدم ، چیشد که باورت کردم چرا کاراتو بخشیدم؟🙃 .
مادرشوهرت ضد ضربس  پاشو بیا خونت راحتتری🤣

خونه اجاره کردیم

تا ۲۹ باید منتظر باشیم

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

فکرکنم مسموم شدم از صبح ناخوشم شدید...

ابلیمو میخورن یا ابغوره نمیدونم دقیق نخوردی؟

فکرکنم مسموم شدم از صبح ناخوشم شدید...

آب لیمو بخور اگه میخوای زود خوب بشی حالت تهوع داری دستت بکن تو هلقت بالا بیار راحت میشی

اینجیمه اورگیم بختمیز قارادا اولسا کفنیمیز آغ اولاجاخ🌹🌹
خونه اجاره کردیم تا ۲۹ باید منتظر باشیم

وای 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂فقط دعا میکنم منوی درخشان مادرشوهرت رو ب اتمام باشه و رو ی چیز دیگه قفلی بزنه

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 
بیشتر میذاشتی دو وعده میخوردین خب من همیشه دو وعده ای میذارم غذارو

اسیر شدم بخدا رو هرچی یه عیب میذاره مادرشوهرم میگه تو لوسش کردی غذایی  که دوبار گرم کنی نمیخوره

وای 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂فقط دعا میکنم منوی درخشان مادرشوهرت رو ب اتمام باش ...

فعلا که تا یه ماه همینه 

بعدش قفل میکنه رو مخلوط لوبیاسبز و گوجه و سیب زمینی

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
وای 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂فقط دعا میکنم منوی درخشان مادرشوهرت رو ب اتمام باش ...

🤠🤠🤠🤠فکر کنم امشب بری خونشون از خونه گاز میزنه بیرون 😷😷

اینجیمه اورگیم بختمیز قارادا اولسا کفنیمیز آغ اولاجاخ🌹🌹
🤠🤠🤠🤠فکر کنم امشب بری خونشون از خونه گاز میزنه بیرون 😷😷

عادت کردن 

اسیر شدم بخدا رو هرچی یه عیب میذاره مادرشوهرم میگه تو لوسش کردی غذایی  که دوبار گرم کنی نمیخوره

حامله ام هسی ک اینطوری اذیتی ک

دو وعده بذار عادت میکنه 

راست میگه خب نهار قورمه داشتی غذات پرو پیمون بوده شام برنجی نذار دیگه حاضری بخورید

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 
چقدر شوهرای سوسولی دارید شوهر من میگه سنگ هم پودر کنی بپذی من میخورم  ۹ ساله عروس مادر شوهرم ی ...

خوشا بحالت😂

فعلا که تا یه ماه همینه  بعدش قفل میکنه رو مخلوط لوبیاسبز و گوجه و سیب زمینی

اخی 

ایشالا تموم میشه