2777
2789
بی حس یکی دودیقه کار داره 

جدی شست شوهرم همینطوره میگم برو بکش تا خوب در بیاد میگه درد میاد ومعلوم نیست درست دربیا یهو دوباره بد دربیاد

اگر تونستم تو تاپیکت کمکی بهت بکنم با نظرهام برام دعا کن لطفاتا زندگیم آرامش بگیره🤗زندگی را زندگی کنیم  صلوات برا اینکه دلمون خوش باشه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اره اخرین باری که جاریم دیدم گفت خوب شده ولی خودم ندیدم جوراب داشت

جدی یعنی زود در میاد

اگر تونستم تو تاپیکت کمکی بهت بکنم با نظرهام برام دعا کن لطفاتا زندگیم آرامش بگیره🤗زندگی را زندگی کنیم  صلوات برا اینکه دلمون خوش باشه
در اومدنشو ندیدم ولی درد نداشت

من دیدم

وقتی زخم زیر ناخن یکم خشک تر شد ناخن شل میشه تو با ناخن گیر کامل درش میاری بعد ی مدت ناخن مث ی سنگ کوچیک درمیاد خیلی باحاله داشت درمیومد من بیس چاری باهاش ور میرفتم😂کم کم از حالت سفتی در میاد و ی ناخن خوشگل و ناز میشه😀

من همیشه اینطوری بودم. ببین باید با ناخنگیر تا جایی که میشه رو بچینی ولی از ناخن جداش نکنی، بعد آروم و بادقت اون قسمت چیده شده رو بکشی که خرده خرده تا آخر ناخنت خودش جدا بشه. یعنی منظورم اینه که بخش چیده شده رو با دست جوری هدایت کنی که تا آخرش خودش جر بخوره و جدا بشه. خیلی سخته توضیح دادنش😅😅😅 کاش با رسم شکل میشد بگم

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز