2777
2789
عنوان

شوهرم مشکوک ب کروناس

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 97 پست
بچه ها یکی از همکارای من شوهرش تست کروناش مثبت شده ولی میگه خودم و همکارای شوهرم تست دادیم همه منفی ...

امکانش هست درست نباشه آزمایش خونم فک کنم میگیرن قرنطینه بکنه دیگ محض احتیاط

به فنا رفته در این زندگی"لی سنگ مانگ"
بچه ها یکی از همکارای من شوهرش تست کروناش مثبت شده ولی میگه خودم و همکارای شوهرم تست دادیم همه منفی ...

من دکتر که رفتم بهم گفت ما مریض داشتیم سی تی داده قشنگ مشخص کرونا داره ولی وقتی ازش تست کرونا گرفتیم منفی اومده جوابش گفت چند بارم تست گرفتیم منفی... به این تستا هم اعتباری نیست من که تست ندادم چون اینجا هم خیلی شلوغ بود هم خیلی کثیف موندم تو خونه خودمو قرنطینه کردم  

مردی که یکبار خیانت کنه بازم خیانت میکنه هيچ چيز از هیچکس بعید نیست حتی همونیکه الان از ذهنت گذشت🙂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره میشه تستاشون بدرد نمیخوره چرت و پرت بعضیا ندارن میرن بستری میشن 😑 همین نی نی سایت چقد من خوندم 

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍
اره میشه تستاشون بدرد نمیخوره چرت و پرت بعضیا ندارن میرن بستری میشن 😑 همین نی نی سایت چقد من خوندم& ...

وای چه بد بستری بشن که صددرصد میگیرن😐

یه جایی خوندم دلتون برای کسی از ته دل نسوزه‌؛ و خیلی عمیق ناراحت نشید؛ چون همون بلا سرخودتون میاد... دلیلش هم اینه که خدا قهرش میگیره...چون ما هرچقدر هم مهربون باشیم بازم به پای مهربونی خدا نمی رسیم. 
وای چه بد بستری بشن که صددرصد میگیرن😐

منو ازمایش نگرفتن و تستم نگرفتن علائم داشتم فقط تب نداشتم بزور داشتن بستریم میکردن فرار کردم سه روز بعدم خوب شدم😂 باردارم بودم 

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍
منو ازمایش نگرفتن و تستم نگرفتن علائم داشتم فقط تب نداشتم بزور داشتن بستریم میکردن فرار کردم سه روز ...

وا شهر ما که میگن اونایی که تستشون مثبتم شده گفتن برین داخل خونه استراحت کنین😑

یه جایی خوندم دلتون برای کسی از ته دل نسوزه‌؛ و خیلی عمیق ناراحت نشید؛ چون همون بلا سرخودتون میاد... دلیلش هم اینه که خدا قهرش میگیره...چون ما هرچقدر هم مهربون باشیم بازم به پای مهربونی خدا نمی رسیم. 
وا شهر ما که میگن اونایی که تستشون مثبتم شده گفتن برین داخل خونه استراحت کنین😑

نه باو من کرجم من فرار کردم 😂