2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناشتا زدم اگه باردار باشم یکشنبه میشه 3هفته یعنی به خاطر همین کمرنگه

خب ازمایش بده مطمئن بشی

. انشاله بارداری. مبارکت باشه. واسه منم بار اول بعد موعدم زدم هاله انداخت. دو روز بعدش زدم ناشتا پررنگ شد

ارزش انسان به اندازه ی حرفایی ست که برای نگفتن داره
عه یعنی من الان باردار باشم 4هفته 5 روزمه پس چرا هاله داره😢

خب خیلیا هورموناشون پایینه و حتی بیبی چک منفی نشون میده... حتما الان برو ازمایش بده از استرس در میای

وای دارم میمیرم اصلا آخه برم منفی باشه چی بعدا دق میکنم

بالاخره که باید بفهمی و مطمئن شی یا نه. انشاءالله بارداری. هاله انداخت خودش 99 درصد میگه بارداری. برو حتما ازمایش بده که باردار باشی باید خیلی مراقبت کنی از خودت. مرگ یه بار شیونم یه بار. ناامید نباش

الان آزمایشگا بستس که نیست از کی تا کی بازه

اره جمعس یادم رفته. فردا برو از 7 صبح بازه تا شب چه ساعتی نمیدونم دقیقا 

[QUOTE=139912782]بالاخره که باید بفهمی و مطمئن شی یا نه. انشاءالله بارداری. هاله انداخت خودش 99 درصد میگه بارداری. بر ...[/QUOوای یعنی باردارم الان 2روزه ترشح دارم همش حس میکنم پ شدم بعضی وقتاهم تخمدانو رحمم درد میگیره

[QUOTE=139912782]بالاخره که باید بفهمی و مطمئن شی یا نه. انشاءالله بارداری. هاله انداخت خودش 99 درصد ...

اره منم همین. فقط من ترشح ندارم. دارو مصرف کردی یا طبیعی باردار شدی؟ دوره هات منظمه؟ من میگم 99 درصد بارداری

اره منم همین. فقط من ترشح ندارم. دارو مصرف کردی یا طبیعی باردار شدی؟ دوره هات منظمه؟ من میگم 99 درصد ...

من از آذر اقدامم با همین ماه اگه بار دار باشم5ماه اقدامم هیچ داروییم مصرف نکردم قبل اقدامم پریودام منظم بود هممیشه ساعتشم دقیق بود بعد ماه 3و 4اقدامم 10روز تاخیر داشتم این ماهم تاحالا نشدم نمیدونم والا