2777
2789
عنوان

یه مردی که میشناسمش رفته زن گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 37 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو سنای بالا خیلی اتفاق میوفته

خدالعنتشون کنه مردای هوسبازو....

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
آخرش برمیگرده سمت زن اول اینای که زن دوم میشن فقط خودشونو بدبخت و تباه میکنند

نه بابا گفته برو چراموندی منکه پیش تو نمیام ...برو ازدواج کن واز تنهایی درا

این زنها خیلی زیاد شدن اصلا کاسبی شون تور کردن مردای متاهل هست اینقدر هم وضعشون خوبه چون مدام از مردای مختلف پول جمع کرد‌ن 

من یکی شونو میشناسم خدا لعنتش کنه رفته طلسم و جادو گرفته برای یه مرد زن و بچه دار که همه کار براش بکنه 

البته نمیگم مردا بی تقصیرن اونا هم هوس بازن و نمک نشناس ولی درکل میگم اون مدل زنها خیلی متاسفانه زیاد شدن 

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
آخرش برمیگرده سمت زن اول اینای که زن دوم میشن فقط خودشونو بدبخت و تباه میکنند

من که هر کس رو دیدم که زن دوم گرفته زن دوم تو رفاه و آسایش بوده .همه بدبختی ها مال زن اوله .اول زندگی که چیزی ندارن اون قدر بدبختی می کشن تا به نون و نوایی می رسن دوران خوشی که میرسه مرده شلوارش دوتا میشه

همش افتاد گردن زنه..مرده شده پاک و معصوم که فریب خورده😐

کاملا درسته .فرهنگ جامعست دیگه 🙄🙄

اونی که شوهره رو دزیده بیشعوره 

اونی هم که شوهره ولش کرده هم حتما یه چی واسه شوهرش کم گذاشته 

مرده هم بیگناه 😠

کاملا درسته .فرهنگ جامعست دیگه 🙄🙄 اونی که شوهره رو دزیده بیشعوره  اونی هم که شوهره ولش کرده ...

نه بیگناه نیست اون مقصرترینه ولی چراباید یه زن بیوه پاشه هی کادوبگیره به یه مرد وبهش ابراز علاقه کنه من نگفتم مردک پوفیوز بی تقصیر ولی منظورم اینه بد بودن یه زن قبیحتر از بد بودن یه مرد...مردا که غریزی احساسات سرشون نمیشه اما زنا چی ...چی فکر میکنن اینجور زنا

میدونی چطوری به زن اولش برمیگرده ،میبینه زن دوم آب زیر کاهه ،بخاطر پول باهاشه ووقتی چند ماه بگذره واسش عادی میشه دیگه اونوقت برمیگرده پیش زن اول

خدایا کمکم کن تا به آرزوهام برسم 
امضاتون خیلی قشنگه ان شاااااااااااالله که بهش برسید

ممنونم مهربوووووووووووووونم😍😍😍

انشاالله شماهم به تموم خواسته های قشنگتون برسین🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹💖💖💖💖💖

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️