2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برنامه WPS Office خیلیم کار باهاش راحتم هست

لطفا برای حاجت منم ی صلوات بفرستید. بگین خدایا حاجت این بنده تو بهش بده... #منتظر_منجی (مهدیِ فاطمه)🌱 برای ظهور امام زمان صلوات بفرستید🌾
میشه توش متن تایپ کرد ؟

میخای تایپ کنی ک باید برنامه wordمخصوص گوشی نصب کنی

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

Polaris office دانلود کن خوبه....من همیشه بااین انجام میدادم کارامو الان درسم تموم شده ولی هنو توی گوشیمه

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️
میشه توش تایپ کرد؟

توش تایپ کرد منظورت این مطلب بزاری دیگ؟اره گلم این نرم افزارا برا همینن

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️
توش تایپ کرد منظورت این مطلب بزاری دیگ؟اره گلم این نرم افزارا برا همینن

ولی ی چیزی بهت بگم نمدونم خودت بلدی یا ن ولی اگ مطلب ک میخای تایپ کنی رو میخوای از گوگل بگیری رو کپی کن توی گوشیت یا لب تابت بعد paste کن توی همون صفحه word یا پی دی اف...خیلی کارات زودتر تموم میش بجای اینک شیش ساعت وقت بزاری و تایپ کنی

اگه با این برنامه فایل پی دی اف درست کنم تو کامپیوتر هم باز میشه؟

تاپیک خیلی قدیمی عجیب بود ریپ شدم.اره چرا باز نشه