2777
2789
عنوان

متخصصین روابط دختر و پسر

582 بازدید | 45 پست

پسری که تا دیروز به دختری نگاه های معنادار میکرد چشم برنمیداشت و عین موش بود 

ولی حالا بعد گذشت مدتها حالت طلبکارانه و خیلی اخم و تَخم کرده عبوس داره وقتی میبینه دختره رو ، علتش چیه؟؟

قبلا دختره محل نمیداد ولی حالا که میخواد محل بده این رفتارا میبینه میترسه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه چیز طبیعی پسرا تا ببین بهشون توجه میکنی ببخشیدا هار میشن همچنان محلش نزار تا خودش تکلیفش با خودش ...

اخه منم خیلی تو خودمم ساکتم مثلا ببینمش کار خاصی نمیکنم ولی همون یه نگاه کوچولو میکنم میبینم اوووو چه برج زهرماریه اخم غلیظ کرده انگار پول مادر پدرش خورده باشم 

اخه منم خیلی تو خودمم ساکتم مثلا ببینمش کار خاصی نمیکنم ولی همون یه نگاه کوچولو میکنم میبینم اوووو چ ...

محلش نزار همون نگاه ام نکن بزار خودش بیاد جلو و مهم تر از اون بفهمه به راحتی نمیتونه به دستت بیاره

🤗🤗سلام دوستان عزیز👈👈👈 یه اپلیکیشن هست به نام دکتر ساینا کلی پزشک متخصص داره در همه زمینه ها. شما میتونید به صورت آنلاین از پزشک متخصص مشاوره متنی یا تلفنی بگیرید و هر سوال پزشکی که داشتید رو بپرسید. از لحاظ وقت و هزینه خیلی هم به صرفه است. چون تو این کرونا مطب دکتر هم نمیخواد برید.👌👌👌

خخخ خب فهمیده دختره ازش خوشش اومده داره اذیت میکنه هیچوقت ی پسز نباید حس یه دختر رو بفخمه هنیشه باید ...

باورت میشه اولین بار اون نگاه کرد لبخند زد من خیلی ادم سرسخت و یکدنده ایم کلا تو خودمم کلم باد داره و مغرورم یه بار اون زمانا که آدم بود محو نگاه کردنم بود همین که فهمیدم سریع روم برگردوندم محل ندادمش ، حس میکنم کینه اون رفتارم هنوز داره بنظرت کینه اون رفتارم داره یا من گیج زدم فهمید؟

باورت میشه اولین بار اون نگاه کرد لبخند زد من خیلی ادم سرسخت و یکدنده ایم کلا تو خودمم کلم باد داره ...

ن پسرا عاشق دخترای سر سخت و لجباز شوهر من بعد چهارسال دیروز پرس روز بهم اعتراف کرد خانوم لجباز و یه دنده خودمی یعنی با لجبازی عشق میکنن محبت دلشونو میزنه عاشق هیجان و این چیزان همیشه ادنی ک نیخولن رو برعکسش انجام بدی تا بفهمن سر به راه شدی و بهشون محبت میکنی خیلی براشون تکراری میشه

محلش نزار همون نگاه ام نکن بزار خودش بیاد جلو و مهم تر از اون بفهمه به راحتی نمیتونه به دستت بیاره

من یه بار بدجور بهش بی محلی کردم داشت نگام میکرد سریع روم برگردوندم محل ندادم که بعدش خودم پشیمون شدم پیش خودم گفتم عجب کار بیخودی کردم غرور پسره شکوندم حس میکنم کینه اون رفتارم هنوز تو سر داره بیشعور تا منو میبینه اخم میکنه جوری که زهرم آب میشه ، انگار میخواد گربه دم حجله بکشه