سلام دوستان من بعد مدت ها امروز خونه م و سرکار نرفتم میخام شب ک شوهرم میاد یه شام خوب و جا افتاده بزارم...پیشنهاد بدین...یا دستور پخت خوشمزه ترین غذاتون بگین هم من هم بقیه استفاده کنیم مرسی مهربونا
دوستت دارم و همین جمله خبری کوتاه؛ بزرگ ترین خلاصه تمام عاشقانه های جهان است.
چالوسم رب انار داره؟ اینترنتی میتونم بخرم؟ اخه پارسال اردیبهشت از رودبار رب انار خریدم.عالی بود ت ...
بله چالوسم داره.نمیدونم میتونی اینترنتی بخرم.بعضیا تو اینستا دارن سبزی محلی وترشی میفروشن فکر کنم بتونی سفارش بدی.بعد داری سفارش میدی بگو چه مدلی میخوای مثلا ترش یا ملس یا شیرین
بعد هر جا رفتی حضوری بخری یه کم اول بچش
تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم دوست میدارم
ازون خیلی غلیظا که.مثل تمرهندی میمونه میخوام که تهران نداره
مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫 👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی سِز(سزارین) آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی کنجد😱دوزپسر😟خودم پز به ما چه،به توچهمن توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓
اره اونجا میچشیدم ازون خیلی غلیظا که.مثل تمرهندی میمونه میخوام که تهران نداره
اره اینا خوبن.ما هم همونطوری میخریم.من که عاشقشم خالی میخورم😂
تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم دوست میدارم
مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫 👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی سِز(سزارین) آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی کنجد😱دوزپسر😟خودم پز به ما چه،به توچهمن توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓
وااای منممممم دهنم آب افتاد خیلی داشتم پسرم عاشق فسنجونه دیگه تموم.شد تفففففف به کرونا کرونا_ ...
نوش جونتون.اره واقعا خدا لعنت کنه اونایی که این بلا رو سر مردم اوردن
نوش جونتون.اره واقعا خدا لعنت کنه اونایی که این بلا رو سر مردم اوردن
فدات بشم.
ان شاءالله