2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اگه ایرادش فقط اینخ  چهرش و رفتارش به دلت میشینه قبول کن مرد خووب الان کم،زود سرو سامون بگیر ...

واقعیتش ارامش ندارم دلم میخواد ازدواج کنم اما طبق یه سری شرایط خانوادگی اینا خواستگارخوبم نداشتم الان این همچیش خوبه جز ظاهر😐😐😐

واقعیتش ارامش ندارم دلم میخواد ازدواج کنم اما طبق یه سری شرایط خانوادگی اینا خواستگارخوبم نداشتم الا ...

قیافش برات عادیه

یا دوس نداری اصلا نگاش کنی

برات جذابیت جنسی داره؟؟یه مدت باهاش در ارتباط باش

حس خوب بهش پیدا کردی ازدواج کن

قیافش برات عادیه یا دوس نداری اصلا نگاش کنی برات جذابیت جنسی داره؟؟یه مدت باهاش در ارتباط باش حس ...

قیافش یه باردیدم ازنزدیک اون روز کلا قدش زد توذوقم نتونستم درست ببینمش بدم میومد نگاش کنم 

الان رفته پیش خانوادش مسافت دوره ندیدمش تلفنی زنگ میزنه اصلا موقع دیدارش به جذابیت جنسی فک نمیکردم نمیدونم فقط میدونم اخلاقش مارو ازلونه میکشه بیرون دیشب یه جوری بامامانم تلفنی حرف زد من هنگ بودم😐😐😐 

اهل کجان؟

من اصفهانم پسره هم کارش اینجاس خانوادش یه روستای استان فارس یه خانوادع روستایی وساده وبی الایشن😭من خانوادم خیلی بالانیس بابام معتاده ترکمون کرده و... اما تورویام یه خانواده همسرباکلاس بود مامانم میگه اگه باکلاس باشن ک احساس کمبود میکنی😖