2777
2789
عنوان

مامانا بیاین بچم تب کرده چیکار کنم ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 46 پست
گلم ی آژانس بگیر ببرش بیمارستان من از وقتی پسرم تشنج کرد خیلی میترسم چشمم ترسیده

باشه گلم ممنونم میبرمش آخه اینجا الان برم میدونم دکتر نمیاد اینجا که ماهستیم مثل شهر نیست باید بزارم ساعت 7 به بعد 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
باشه گلم ممنونم میبرمش آخه اینجا الان برم میدونم دکتر نمیاد اینجا که ماهستیم مثل شهر نیست باید بزارم ...

پس ی لگن پیاز خرد کن پای بچه تو بزار تو لگن 

تب رو میاره، پایین 

پاشو ترو خدا تب خطر ناکه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس ی لگن پیاز خرد کن پای بچه تو بزار تو لگن  تب رو میاره، پایین  پاشو ترو خدا تب خطر ناک ...

کردم عزیزم الان خدا راشکر الحمدالله داره میاد پایین آخه نصف قرص هم بهش دادم زیر بغلش و زیر گلوش هم رو پیشونیش هم دستمال خیس کردم گذاشتم ممنونم گلم از هم دردیت لطف کردی 💕💕

پس ی لگن پیاز خرد کن پای بچه تو بزار تو لگن  تب رو میاره، پایین  پاشو ترو خدا تب خطر ناک ...

اره یه بارم یکی از کاربرا میگف من پیازو حلقه حلقه میکنم میزارم کف پاهاش

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
کردم عزیزم الان خدا راشکر الحمدالله داره میاد پایین آخه نصف قرص هم بهش دادم زیر بغلش و زیر گلوش هم ر ...

اگه خیار داری خیارم برش بده بزار زیربغلاش خنک کنندس میاره پایین ما یه بار رفتیم خونه خالم مادرشوهرش تندتند خیار برش میزد میذاشت زیربغل بچه تب داشت میگف میاره پایین

اگه خیار داری خیارم برش بده بزار زیربغلاش خنک کنندس میاره پایین ما یه بار رفتیم خونه خالم مادرشوهرش ...

اره دارم الان میزارم ممنون ❤️

دستمال خیس کنه بزاره رو کشاله پاش شلوار و لباس زیرشو در بیاره و دستمال خیس آب سرد نباشه آب ولرم با نمک باشه ودوتا دستمالم زیر بغلش بزاره . به هیچ عنوان رو سر نزاره خطرناک

خدایا شکرت

دستمال خیس کنه بزاره رو کشاله پاش شلوار و لباس زیرشو در بیاره و دستمال خیس آب سرد نباشه آب ولرم با ن ...

ینی هیچی بدتر از تب نیس ادم وحشت میکنه باز اگه روز باشه سریع میبریش درمانگاه داداش کوچیک من بچه بود وقتی مریض میشد بشدت تب میکرد هزیون میگف 

من همیشه به مامانم میگفتم  هیچ وقت نذار شیاف و شربت تب بر از یخچال تموم بشه نصف شب این اینجوری تب میکنه ادم میمیره و زنده میشه 

سلام عزیزم خوبی حال دختر گلت خوب شد؟ بهتره؟

سلام عزیزم شما خوبین دیروز بردمش بیمارستان خداراشکر تبش قطع شد فقط گلودرد داره بی قراره آب دهنش نمیتونه قورت بده خودمم هم گلوم درد گرفته دیشب به دکتر گفتم خدا نکرده کرونا نیست گفت نه دیگه چه میدونم 

سلام عزیزم شما خوبین دیروز بردمش بیمارستان خداراشکر تبش قطع شد فقط گلودرد داره بی قراره آب دهنش نمیت ...

ممنون گلم منم خوبم

خب خداروشکر ک کرونا نیس سرما خورده واسه گلوش تو یه لیوان اب ولرم یه قاشق ابلیمو یه قاشقم عسل بزن هر روز صب یه لیوان بده بخوره خیلی خوبه زود خوب میکنه سیستم ایمنی بدنشم قوی میکنه دربرابر سرماخوردگی

خودتم اویشن پونه بخور عالیه واسه گلو درد و سرما خوردگی انشاالله زود خوب میشید😘

ممنون گلم منم خوبم خب خداروشکر ک کرونا نیس سرما خورده واسه گلوش تو یه لیوان اب ولرم یه قاشق ابلیمو ...

خیلی لطف کردی گلم ممنونم که به فکر بودین 💕💕💕😘😘

خیلی لطف کردی گلم ممنونم که به فکر بودین 💕💕💕😘😘

خواهش میکنم عزیزم 

نترس کرونا نیس منم دوسه هفته پیش اینجوری شده بودم باور کن پونه خوبم کرد هر روز یه لیوان دم کردم خوردم گلوم شده بود اندازه تخم مرغ کم کم نرم شد

خواهش میکنم عزیزم  نترس کرونا نیس منم دوسه هفته پیش اینجوری شده بودم باور کن پونه خوبم کرد هر ...

حتما میخورم گلم ممنونم ❤️