2777
2789
اره عزیزم مشهد بهتره قیمت ها

شماهم مشهدین؟چقد پیش و اجاره میدین و کدوم منطقه.البته اگه دوس نداشتی‌ج نده😘

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
کجای مشهد دو طبقه ۱۸۰ قیمتشه؟؟؟؟؟؟😳😳😳😳😳😳 والا خواهرم و داداشم ،سه ماهه مخوان خونه بخرن مشهد ...

دقیقا ما که شهرستان خراسانیم ۵۰ میلیون رهن ماهی ۵۰ تومنه خریدم زمین خالی ۳۰۰ میلیونه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شماهم مشهدین؟چقد پیش و اجاره میدین و کدوم منطقه.البته اگه دوس نداشتی‌ج نده😘

اره عزیزم ...ما کوهسنگی میشینیم خونه مال خودمونه عزیز دلم ..

تخمک🤤 هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم 🤨 شنا نمیکنه🏊‍♀️  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو😏😝
اره عزیزم ...ما کوهسنگی میشینیم خونه مال خودمونه عزیز دلم ..

موفق باشید هرجا ک هستید😘

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
2804
شما کدوم شهری؟راس میگی منم وقتی میام اینجا قیمتهایی ک میگن واسه رهن اجارشون واقعا شاخ درمیارم خانومی ...

من کرمانشاهم. توی تاپیکهامم‌گفتم. پارسال اینجام با۱۵۰ میلیون بهترین خونه میشد خرید. امسال به خدا قسم نوشتن رهن کامل۲۵۰ میلیون. ۷۰ میلیون و ماهی ۱ میلیون ۱۰۰ میلیون و ماهی ۴۰۰ هزار. اصلا ۱۰ روزه در بنگاهیم با ۲۰ میلیون و ماهی ۵۰۰ هم خونه گیرمون نیامده. تازه محله متوسط دارم میگم نه محله های بالا. ببخشید اگه ناراحت شدین. بخدا هیچ دروغی ندارم بگم....

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  
دقیقا ما که شهرستان خراسانیم ۵۰ میلیون رهن ماهی ۵۰ تومنه خریدم زمین خالی ۳۰۰ میلیونه 

کدوم شهرستان

من کرمانشاهم. توی تاپیکهامم‌گفتم. پارسال اینجام با۱۵۰ میلیون بهترین خونه میشد خرید. امسال به خدا قسم ...

چی بگم والا من ازقیمتهای شهرهای دیگه خبر ندارم ازاول هم به دروغ گویی متهمتون نکردم چون واقعا نمیدونم چیزی ک نمیدونم چی بگم اینجا سه تامشهدی گفتن و تایید کردن حرف منو اما شماهمچنان گفتید نه دروغه بااینکه ازقیمتهای اینجا یا حتی محله هایی ک من گفتمو نمیشناسید.من خودم بیشتر ازیه ماهه دنبال خونم ازماه رمضون قیمتهایی با ۱۵۰تومن مثلا ماهی ۷۰۰هم بوده ک پیشنهاد دادن اما خونه مثلا بانمای شیک ۱۲۰متری دوبلکس.حالامثلا من پولم ب اون نمیرسه چ کنم مجبورم خونه ای بارهن کمترو اجاره کمتر پیداکنم.کمترینش ک پیشنهاد میدادن بنگاهی ها ده پانزده پیش بابرجی ۵۰۰ ۶۰۰اونم مشترک ک واقعا برامازیادبودوخونه های دیگه درحدچی بگم یکی اتاق نداره یکی حیاط نداره یکی اشپزخونش ۵متره

چی بگم والا من ازقیمتهای شهرهای دیگه خبر ندارم ازاول هم به دروغ گویی متهمتون نکردم چون واقعا نمیدونم ...

عزیزم برام عجیب بود واقعا گفتی با این قیمتها هست. ببخشید قصد توهین نداشتم ولی من از سه تا شهر خرم اباد و کرمانشاه و سنندج خبردارم اقواممون هستن. همه مینالن از قیمتها. تازه کرمانشاه از اون دوتای دیگه میکن ارزونتره. من اصلا دنبال خونه لوکس و گرون نیستم دنبال اپارتمان۵۰ ۶۰ متریم که با این قیمت نیست. واقعا اگه فکری به حال مستاجرها نکنن وضع خییییلی خرابه

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  
عزیزم برام عجیب بود واقعا گفتی با این قیمتها هست. ببخشید قصد توهین نداشتم ولی من از سه تا شهر خرم اب ...

خواهش میکنم.منم واقعا اینجا میبینم میگن ماهی سه تومن کرایه میدن تعجب میکنم.اگه بگم ماامسال باچ شرایطی خونه رهن کردیم ازمجبوری یعنی هرجا گشتیم باپول ماکرایه ها۶۰۰ ۷۰۰بوده ک واقعا شوهرم نمیتونه پرداخت کنه شما حساب کن خرج زندگی هزینه بچه پول اب و برق و گاز کرایه خونه باپول کارگری اخه ازپس همش ادم برنمیاد واسه همین گفتن امسال کرایرو ۴۰۰ازمجبوری خونه ای رهن کردیم ک ب شرط فروشه یعنی هروقت مشتری بیاد باید راهش بدیم خونه هم فروش بره باید پاشیم من خودمم واقعا دلم پره اونایی ک دارن دستشون ب دهنشون میرسه خب خداروشکر میتونن هرنوع کرایه ای رو بدن اما حالا ازنظر شما میگید ۵۰۰چیه اما واقعا همونم براما سنگینه.دیگه چی بگم خداخودش بهترمیدونه از دل بنده هاش.

عزیزم برام عجیب بود واقعا گفتی با این قیمتها هست. ببخشید قصد توهین نداشتم ولی من از سه تا شهر خرم اب ...

همین ۳۰۰یا۴۰۰تومنی ک شما میگید چیه مگه قیمتی نیس.ما واقعا شاید گاهی دوماه هم میشد کرایمون عقب میفتاد.کارگری ک حساب کتاب نداره یه روز کارهس یه روز نیس یه دفه میبینی ازوقت حقوقش رد میشه یه هفته بعد پولو میریزن اینجوریه ک میمونی.تازه باحقوق کم.اینجورجاهام همه کارگر هستن معلم مهندسو دکتر نیستن ک بگی ماهیانه کلی درامد دارن 

خواهش میکنم.منم واقعا اینجا میبینم میگن ماهی سه تومن کرایه میدن تعجب میکنم.اگه بگم ماامسال باچ شرایط ...

الهی عزیزم هم تو ،هم من ،هم اونایی که خونه ندارن خونه دارشیم واقعا سخته منکه کم آوردم😭

خواهش میکنم.منم واقعا اینجا میبینم میگن ماهی سه تومن کرایه میدن تعجب میکنم.اگه بگم ماامسال باچ شرایط ...

عزیزم میدونم خودم همشو درک میکنم و شرایط ماهم خیلی سخت شده. با ماهی دوتومن چطور میشه ماهی ۵۰۰ ۶۰۰ اجاره بدی ولی وقتی مجبور باشی... اونم با ۲۰ تومن رهن نیست یا باید رهن بیشتر بدی یا کرایه. پارسال با این قیمتها خونه میشد بخری.... صاحبخونه ما ۸ تا واحد خونه رهن و اجاره داره.... درک کسی هم نمیکنه... میگه دولت خودش همه چی رو گرون کرده. تقصیر من نیست.... بازم ببخسی بابت بی ادبیم. شب خوش

الهی عزیزم هم تو ،هم من ،هم اونایی که خونه ندارن خونه دارشیم واقعا سخته منکه کم آوردم😭

الهی آمین.منکه واقعا امیدی ندارم بااین وضعیت فقط میگم خداخودش کمکمون کنه.حالااگه وضع ثابت بمونه آدم میتونه تلاشی چیزی نه این مملکت بی درو پیکر ک هرروز قیمت یه چی میره بالا هیچ حساب کتابی هم روش نیس هرکی جنسشو خونشو هرچی دوس داره قیمت میزاره خدابهمون رحم کنه😔

عزیزم میدونم خودم همشو درک میکنم و شرایط ماهم خیلی سخت شده. با ماهی دوتومن چطور میشه ماهی ۵۰۰ ۶۰۰ اج ...

خواهش میکنم مهم نیس.واقعا خدایه درک و فهم وجدان به بعضی ازصاحب خونه ها و املاکی هابده که از وضع کشورو مردم اینطور دارن سو استفاده میکنن..شب شمام بخیر

2809