2777
2789
عنوان

مادر عجیب من

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 27 پست
نه اتفاقا از اول هم خوب بودن الان عالین نسبت به همه فامیل و خیلی هم بریز و بپاش داره و به خودش میرسه ...

ولش کن هر چقد فک کنی بیشتر اذیت میشی بعضی چیزا توسط والدین تو وجود بچه ها نهادینه میشه دست شمام نیس 

چاره اش اینه الان با ا مایی رفت آمد کنی ک ب خودشون میرسن شماهم کم کم مث اونا میشی 

هیچ چیز همیشگی نیس 🤍
الان یه حاهر دارم  که ازمن کوچیکتره وتو ستپن اون دوران منه من ناراحتیم از اینه که برای همه چیزش ...

بچه اول بودي نه ؟ 

ميدوني باهات همدردي ميكنم چون تجربه مشابهت دارم و دقيقا برا بچه هاي بعد من اوضاع اونجوري نبود

ولي خب راستش ن ك ضربه نديدما چرا اتفاقا ب خاطر رفتاراشون سرد شدم هميشه ام ميگم بشون واقعا با وجود اون دوران كودكي من  بزرگسال خوبي شدم 

من فراموش كردم همه رو ولي خب ديگه انتظار خاصيم ن دارم ن ازم دارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیرم  طبیعیه مامان من بچه اولیه ی  خواهر ۱۷ ساله داره از  شیر مرغ تا جون ادمیز ...

نه طبیعی نیس اگه نداشتن میگفتم نیس 

به خاطر اینکه گروه سرود انتخاب شده بودم ولباس مخصوص داشت انقدر اذیتم کردن که از مدرسه بیزار بودم 

میگفتم نمیخام سرود باشم مدیرمون میگفت صدات خوبه باید باشه 

بهارم دخترم دست طبیعت اگر از ابرها گوهر ببارد وگر از هر گلش روید بهاری بهاری زیباتر از تو نیارد
بچه اول بودي نه ؟  ميدوني باهات همدردي ميكنم چون تجربه مشابهت دارم و دقيقا برا بچه هاي بعد من ...

مامان من انقدر جلو خانوادش از بابام بد میگفت همیشه حسرت میخوردم به دختر خالم حالا که بزرگ شدم میبینم بابای اون معتاد و پسردوست بوده و خیلی اذیتشون میکرده و بابای من خیلی بهتر  ولی به خاطر رفتار مامانم 

من همش حس حقارت داشتم 

بهارم دخترم دست طبیعت اگر از ابرها گوهر ببارد وگر از هر گلش روید بهاری بهاری زیباتر از تو نیارد
اره خیلی کودکی در اعتماد بنفس تاثیر داره. این حرفا رو به مادرت زدی؟

نه دلم نمیاد 

گفتم اینجا حرف بزنم یکم سبک شم

ولش کن هر چقد فک کنی بیشتر اذیت میشی بعضی چیزا توسط والدین تو وجود بچه ها نهادینه میشه دست شمام نیس& ...

الان به خودم میرسم ولی اون حس کم بودن همیشه تو جمع و مهمونیا میاد سراغم و اذیتم میکنع

مامان من انقدر جلو خانوادش از بابام بد میگفت همیشه حسرت میخوردم به دختر خالم حالا که بزرگ شدم میبینم ...

خيلي بده ك ي مامان از بابا بد بگه اين هميشه تو ذهن و روحيه بچه اثر بدي ميزاره ولي خب خيلي از رفتاراشم شايد از سر نا آگاهي باشع 

ببين ما ك بزرگ شديم ولي بيا مث من ي قول ب خودت بده

ايشالا بچه ك آوردي هيچوقت كارايي ك مامانت كردو حتي ي ثانيه انجام نده

خيلي بده ك ي مامان از بابا بد بگه اين هميشه تو ذهن و روحيه بچه اثر بدي ميزاره ولي خب خيلي از رفتاراش ...

دارم همه سعیمو میکنم الان یه دختر دارم دقیقا عین بچگیه خودمه ولی خدارو شکر برای همه چیزش سنگ تموم میزارم

اینایی که از مامانم گفتم یک از هزار اذیتیه که منو کرده 

دارم همه سعیمو میکنم الان یه دختر دارم دقیقا عین بچگیه خودمه ولی خدارو شکر برای همه چیزش سنگ تموم می ...

ميدونم گلم 

خداروشكر ك مامان خوبي هستي خيلي خوشحالم برات ☺️ 

عزيزم تا ميتوني خوب و خوشحال زندگي كن گذشته واقعا گذشته

بچه ها تو سن دوم راهنمایی میخاست به زور منو قالب کنه به همکار بابام البته سنش زیاد نبود 24 یا5 بود 

ولی انقدر به اون لطف میکرد یه جور تابلو که بیاد خاستگاری من 

وقتی اومدن من لباسای تو خونهای پوشیدم و با چادر نماز جشن تکلیفم مامانش گفته بود نه بچست 

اخی  پدرت نقشی نداشت ؟

نه نمیدونم اون پسررو بابامم دوسش داشت ولی مامانم چکارا که نمی کرد