2789
بچها میخوام کولر گازی بخرم میشه اونایی که دارن راهنمایی کنن که بخرم یا نه؟

سلام روزتون بخیر ما برای منزل خودمون از کولر گازی های ایران رادیاتور استفاده کردیم به خاطر کرونا هم همسرم آنلاین سفارش داد خیلی سریع به دستمون رسید ما از سایت شوفاژ خریدمون رو انجام دادیم نماینده رسمی ایران رادیاتور بودن خیلی خوب ما رو راهنمایی کردن و پاسخ دهی عالی داشتن و اینکه ما درب منزل وقتی کالا رو دریافت کردیم پرداخت با کارت خوان انجام دادیم از این حرکت من خیلی راضی بودم باعث میشه اطمینان آدم جلب بشه و خب سایت های بزرگی مثل دیجی کالا هم برای همه محصولاتوشون این امکان رو فراهم نمیکنن در کل من از خریدم خیلی راضی بودم و اینکه قیمت مناسبی هم از طرف نماینده سایت دریافت کردم که زیر قیمت بازار بود و همه جوره مخصوصا با این وضعیت آلودگی و بیماری باعث شد خرید خیلی راحت و بی دردسری داشته باشم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با سلام خدمت تمامی عوامل محترم سایت نی نی سایت می توانید با مراجعه به سایت شوفاژ دات کام نماینده رسمی محصولات ایران رادیاتور و گرین و گری و ال جی و سامسونگ و همچنین اوجنرال تمامی محصولات شرکت های نام برده شده را باقیمت های استثنایی توسط نمیانده رسمی این شرکت در سایت ما خریداری نمایید لازم به ذکر است تمامی محصولات نام برده شده در صحت و سلامت تمام و باگارانتی رسمی و اصلی توسط شرکت در اختیار شما مشتریان عزیز قرار خواهد گرفت ، همچنین برای تمامی مشتریان عزیزی که در استان تهران قرار دارند امکان پرداخت در محل فراهم شده است تا راحتی تمام را برای شما مشتریان عزیز به همراه بیاورد .

فروش انواع کولر گازی در فروشگاه دماباما 

با قیمت مناسب و ارسال به سراسر کشور 

مشتریان محترم میتوانند سفارش خود را به صورت اینترنتی و حضوری ثبت کنند. 

انواع کولر گازی های موجود در دماباما

برای اطلاعات بیشتر کلیک کنید و از سایت ما دیدن فرمایید. 

عزیزم تو این گرما اگر کولر گازی تون خنک نمی کنه بخاطر گازش هستش
به نظرم با یه کسی که گازها رو میشناسه مشورت کن ما چند وقت پیش کولرمون خنک نمی کرد پرس و جو کردیم تونستیم با یکی از کارشناس های فروش بنیان گاز صحبت کردیم و ازشون گاز خریدیم خیلی خوبه که تا الان داریم استفاده میکنیم 

عزیزم تو این گرما اگر کولر گازی تون خنک نمی کنه بخاطر گازش هستش به نظرم با یه کسی که گازها رو میشنا ...

من از بنیان گاز خرید داشتم و خیلی راضی بودم هم از لحاظ قیمت که مناسب بود و هم از لحاظ جنس 

بعد کارشناس های که دارن من باهاشون صحبت کردم خیلی خوب راهنماییتت میکنن

من از بنیان گاز خرید داشتم و خیلی راضی بودم هم از لحاظ قیمت که مناسب بود و هم از لحاظ جنس  بعد ...

منم بنیان گاز رو میشناسم واقعا فروشگاهی هست که قیمت هاشون مناسبه 

من خودم چند بار از اینجا خرید داشتم به نسبت یه سری جاها قیمت شون مناسب تر بودش