2789

من نخوندم 

مرسی که گفتی حتما میگیرم

فکر میکنم این جور کتاب ها نثر روان داشته باشن ولی اگر هم نه ک خودتون میتونید توضیح بدید براشون  

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
نه بابا همین و میگن دیگه دختر. نثر روان

آره دیگه..فهمیدم(و خودش را به کوچه علی چپ میزند تا به ای کیو ی پایینش اشاره ای نشود...😂😂😂) نه فکر کردم میگه نثر روانی!! نگو میگه نثر روانی!!😂😂من 

فهمیدی چی شد؟!!

خودم نفهمیدم😯

یادتون باشه نوشته بودم بالغ برپنج نفر از این کاربری استفاده میکنن؟! جالب اینجاست نوشته بودم قضاوت هم نکنید.. اما خب نظر های تند وبی ادبانه خیلی دل آدمو میشکنه..لطفا هرکس کنجکاوی راجع به این چند نفر داشت بهمون پیام بده تا خیلی قشنگ براش توضیح بدیم...تا شاید از شر قضاوت های(امضات یعنی هرچی گفتم باور کنین) راحت بشیم...                                    ممنونم ازتون💓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عب نداره من فهمیدم 😂😂😂😂😂😂

خوبه😂😉💓

یادتون باشه نوشته بودم بالغ برپنج نفر از این کاربری استفاده میکنن؟! جالب اینجاست نوشته بودم قضاوت هم نکنید.. اما خب نظر های تند وبی ادبانه خیلی دل آدمو میشکنه..لطفا هرکس کنجکاوی راجع به این چند نفر داشت بهمون پیام بده تا خیلی قشنگ براش توضیح بدیم...تا شاید از شر قضاوت های(امضات یعنی هرچی گفتم باور کنین) راحت بشیم...                                    ممنونم ازتون💓
آها. چه زود کتابه بنده خدا رو نوشتن. کتاب نوشتن حداقل یه سال وقت میخواد. اینا فکر کنم از قبل  ن ...

خیلیا تو زمان حیات سردار دوست داشتن درباره ایشون کتاب بنویسن یا خاطراتی که باهاشون داشتن و چاپ کنن ولی خود ایشون اجازه نمیدادن

ورود سگ و امریکایی به خلیج فارس ممنوع .. این بهای درافتادن با " قدرت " است ✌😎.. رهبر و فرماندهان ما در میدان شهید شدند نه در فرار و در جزیره موریس .....شب قدر حیاتبخش 😍خدایا شکرت 🤗 لبیک یا خامنه ای 🥰✌نظام که هیچ شعارامونم حتی عوض نشدن 😌 خدایا تقاص وطنم را از بی وطن ها بگیر😔...........#رقص_سوسکها