2777
2789
عنوان

بیاین عکس بزارم بگین چندسالمه و شبیه کیم

| مشاهده متن کامل بحث + 5457 بازدید | 603 پست

حالا بی میکاپم میذاری یا نه؟

درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم                                                                                             چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید
عزیزم حسادت از سرتاپای نی نی سایتیا میباره واقعا به چهره من ۳۰به بالا میاد اخه؟ خداییش این حجم از ...

حسود چیه یعنی همه حسودیم کور بشه اون که از حسودی گفت سنت بالاس خب خانمی بهت نمیاد این سنت باشه چرا باید به تو غریبه حسادت کنیم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا فک کنم شما از اونایی که خودشاخ پنداری داری که فک میکنی همه بهت حسادت میکنن😂😂😂چیکار کنم وقتی به ...

یه بار یه خانومی عکس از اندامش گذاشت خوب بود ولی نه به عنوان کسی که میره باشگاهو رژیم میگیره گفتیم ۵ یا ۶ کیلو کم کن داشت رسما مارو میخورد 👻👻👻

اونی که فکر میکنی تو باغ نیست خودش صاحبه باغه😜
تشخیص سن اصلا ربطی به میکاپ نداره عزیزم

خودت ی نگاهی به عکست بکن بعد بیا اینارو بگو

نه اثباتش عزیزم کی گفته تو سی سالته؟ تو با این طرز فکرت شونزده سالت هم نمیشه😐

وقتی تو زندگیت به مشکل بر خوردی،از خدا گلایه نکن، به این فکر کن زندگی کیو جهنم کردی ک داری تقاص کارتو پس میدی' خودم تعلیق کردم!
عزیزم حسادت از سرتاپای نی نی سایتیا میباره واقعا به چهره من ۳۰به بالا میاد اخه؟ خداییش این حجم از ...

لااااایک

من دختر روزای تنهایی..♥!!باهرعذاب تازه جنگیدم..// ازغصه فردانگوبامن..// روزای از این بدترم دیدم..!¿♥
تشخیص سن اصلا ربطی به میکاپ نداره عزیزم

چرا عزیزم میکاپ سنگین سن رو بالا می‌بره

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 
نه عزیزم ولی توقع نداشتم ۱۳-۱۴سال بالای سنم بگن اگه این نشانه حسادت نیس پس چیه؟

حسادته مردم بخیلن خوشگلیتو نمیبینن اصلا کورا به این سویه قبله 👈👈👈

اونی که فکر میکنی تو باغ نیست خودش صاحبه باغه😜
وا فک کنم شما از اونایی که خودشاخ پنداری داری که فک میکنی همه بهت حسادت میکنن😂😂😂چیکار کنم وقتی به ...

نه اتفاقا عزیزم

بشین تو اب سرد الان میترکی ها🤭

عضوگروه نارنجی🧡 شروع رژیم ۹۹/۶/۳۰⁦💪🏻قد۱۷۵. وزن اولیه۷۶🤐هدف اول۷۰😋هدف دوم۶۵😍هدف نهایی61 ⁦❤️⁩ خدایا به امید تووو⁦❤️⁩۹۹/۹/۹من به هدف دومم حتما رسیدم و نزدیک هدف آخرم😍😍😍شروع رژیم با کمک @بامداد_خمار.هی تویی که داری امضای منو میخونی اینو بدون هیچوقت برای شروع دیر نیست.همیشه سعی کن بهترین نسخه از خودت باشی اراده کن و تموم بهونه هارو بریز دور.تو میتونی⁦😍⁦💪🏻⁩
نه عزیزم ولی توقع نداشتم ۱۳-۱۴سال بالای سنم بگن اگه این نشانه حسادت نیس پس چیه؟

عزیزم من عکسمو گذاشتم گفتن ۱۶_۱۸میخوره پس یعنی نی نی سایتیا عاشق من هستن 😐😐😐

من خودم گفتم ۳۲ نهایت یعنی زیر ۳۲سال میخوره بهتون 😶😐

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

اخه به چی حسادت کنیم میگی حسود پلاستیکی...سنت به سی میخورد دیگه...والا خانومای سی و خورده ای دیدم خی ...

وووییی ووییی نمونه بارز

بفرما🤭🤭🤭

عضوگروه نارنجی🧡 شروع رژیم ۹۹/۶/۳۰⁦💪🏻قد۱۷۵. وزن اولیه۷۶🤐هدف اول۷۰😋هدف دوم۶۵😍هدف نهایی61 ⁦❤️⁩ خدایا به امید تووو⁦❤️⁩۹۹/۹/۹من به هدف دومم حتما رسیدم و نزدیک هدف آخرم😍😍😍شروع رژیم با کمک @بامداد_خمار.هی تویی که داری امضای منو میخونی اینو بدون هیچوقت برای شروع دیر نیست.همیشه سعی کن بهترین نسخه از خودت باشی اراده کن و تموم بهونه هارو بریز دور.تو میتونی⁦😍⁦💪🏻⁩

خب بدون میکاپ سنگین میذارم .باز حسودا یکم تخلیه عقده کنن