2777
2789

اینجا سرویس بهداشتی عمومی پولیه

نت رایگان کجا بود

جهنم همون زندگی اجباری با احمق های اطرافه...                                                                               بحث اول انسانیت چیه؟اینه که به سلیقه همه احترام بزاریم.طرف با حجابه،به تو ربطی نداره.بی حجابه،به تو ربطی نداره.تتو داره،به تو ربطی نداره.چاقه،به تو ربطی نداره.قیافش کجه،به تو ربطی نداره.به همه باید احترام بذاری.             

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ایرانسلم با 100تومن یه گیگ نت یه هفته ای داد بهم😁

رایتلمم 500 تومن نت ساعتی شبانه میخرم 2 گیگ هدیه و 16 ساعت تماس داخلی یه ماهه هدیه میده😀

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
من ایرانسلم با 100تومن یه گیگ نت یه هفته ای داد بهم😁 رایتلمم 500 تومن نت ساعتی شبانه میخرم 2 گیگ ه ...

ایرانسل چجوری

واسه نینی دار شدنم صلوات بفرستید..ممنونم😍😍۹۹/۹/۹بهترین روز ززندگیم روزی که تمام آرزوهایم برآورده شده
رایتل رمزشو بهم بگو

رمز نداره خودش میده هدیه رو البته اگه سیمکارت تامین اجتماعی باشین، فقط ساعت 2 شب به بعد از طریق برنامه رایتل من نت نیم ساعتی 500تومن میخری فرداش هدیه میده

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
ایرانسل چجوری

تو برنامه ایرانسل من قسمت پیشنهاداتش خودش هر از گاهی میذاره این ماه دوبار نت یه گیگ یه هفته ای 100تومنی داد بهم

رمز نداره خودش میده هدیه رو البته اگه سیمکارت تامین اجتماعی باشین، فقط ساعت 2 شب به بعد از طریق برنا ...

برامنم تامین اجتماعیه خب با چه رمزی میزنی یه ساعته میگیری

‌ظاهرتون با خدا، باطنتون یا خدا؛😂🤌
رمز نداره خودش میده هدیه رو البته اگه سیمکارت تامین اجتماعی باشین، فقط ساعت 2 شب به بعد از طریق برنا ...

از طریق برنامه باشه امتحان میکنم

‌ظاهرتون با خدا، باطنتون یا خدا؛😂🤌
برامنم تامین اجتماعیه خب با چه رمزی میزنی یه ساعته میگیری

تو نت بزن بسته‌های اینترنت رایتل همون اولین لینک رو بزن و بعدم این👇اعتباریه البته شب ساعت 2 به بعد