2777
2789
عنوان

دوران عقد...

| مشاهده متن کامل بحث + 11017 بازدید | 28 پست
من مطمنم کار دستم میده بخاطر همین نمیرم    

خب باهاش صحبت کن قانعش کن ک دوس داری تو خونه خودت و تو ارامش باهاش اولین رابطه رو داشته باشی

بعدم برو خونشون دیگه یکمم حق داره ب هرحال همسرشی😘

خشک و خالی ک نمیشه😁

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عقدم هفته ای یه بار رابطه داریم در حد معاشقه و چیزی ک هر ۲راضی باشیم.امیدوارم منظورمو بدونی..کامل نیست

تا شب عروسی اجازه اینکارو محاله بدم

قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومد  دخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانش شد دنیای باباش  دوست دارم الینای قشنگم     
من با شوهرم ۵سال دوست بودم کاملا میشناسمش فامیلم هست ولی بازم میترسم

من که باهاش دوست نبودم ولی از من میشنوی قبول نکن همش استرس حاملگی داری آدم دیوونه میشه یعنی ها ما ی سال دنباله عروسی کردن هسیم یعنی تقریبا از موقع که عقد کردیم ولی هر دفعه خواستیم عروسی بگیریم یه اتفاق افتاد بهش بگو دوست داری برات خاص باشه و تو آرامش خونه خودتون باشه با حرف رامش کن من سادگی کردم🤦‍♀️

بهتره که رابطه کامل نباشه 

ولی نه اینقدر خشک خالی 

یه چیزی باشه نه سیخ بسوزه نه کباب  

گروه پائیزی بامداد خمار ، وزن فعلی 87 ، وزن هدف 63   گروه بنفش ، من به هدفم میرسم ، پس پیش به سوی هدفم

وقتی می‌ترسی چرا باید انحام بدی به استرس ش نمی ارزه من خودم ازدواج نکردم ولی دوستام رابطه نداشتن رابطه شون درحد بوس و بقل و دسته همو بگیرن بود . 

اصن اینطوری نبود . 

بزار وقتی عر‌وسی گرفتید شب عروسی 

البته این نظر منه