2777
2789

تو گوگل سرچ کن عزیزم ، صفرا راه دفع نداره که چیزی بخوری بیفته ، دارویی هم واسه آب کردنش نیست ، منشا تولیدشم کلستروله

کلا چربی نخور ، غذای پر حجم نخور ، 

و اگه خیلی اذیت داری و موقع درد حالت تهوع میگیری و عرق سرد میکنی در اولین فرصت عمل کن

بهترین جای ممکن ایستادم...در بهترین زمان....  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

برو پیش متخصص طب سنتی دکتر افراسیابانی تهران خوبه

کسی به وسیله داروهاشون تونسته سنگ اب کنه

☘💝خدا جون ببخشید که یادمون میره بگیم شکرت یا ممنون💞 خدا جون رودست خوردن بده کمکمون کن 💞خداجون امیدهیچ کسی رو ناامید نکن                  ☘💖صلوات یادت نره🌷 ☘  امید ماروهم ناامید نکن                                           که امیدم به خودته خداجون ☘                               ☘خداجون حاجت هامون رو همراه                                       سلامتی و دلخوش بده☘                                                  الهی امین😘😍                  
تو گوگل سرچ کن عزیزم ، صفرا راه دفع نداره که چیزی بخوری بیفته ، دارویی هم واسه آب کردنش نیست ، منشا ...

تو طب سنتی شنیدم درمان داره

تا مجبور نشدیم نباید عمل کنیم .چون به هر حال کیسه صفرا برا بدن لازمه.

تو طب سنتی شنیدم درمان داره تا مجبور نشدیم نباید عمل کنیم .چون به هر حال کیسه صفرا برا بدن لازمه.

عزیزم درمان در حال حاضر نداره ، و اگه سنگها خدایی نکرده حرکت کنن عوارض جبران ناپذیری داره

بدن به کیسه صفرای سالم نیاز داره ، کیسه صفرای سنگ دار عملا کاری که باید رو نمیکنه ، 

من الان همسرم درگیرن و هفته دیگه نوبت عمل دارن ، 

ما خودمونم دو هفته ای میشه فهمیدیم و کلی تحقیق کردیم و دکترای مختلف رفتیم ، اما فعلا عمل بهترین راهه

ضمن اینکه بعد از مدتی صفرایی که در کبد تولید میشه داخل مجرا میریزه ، مجرا رو گشاد میکنه ، و مجرای گشاد شده کار کیسه صفرا رو انجام میده

عزیزم درمان در حال حاضر نداره ، و اگه سنگها خدایی نکرده حرکت کنن عوارض جبران ناپذیری داره بدن به کی ...

شما متخصص طب سنتی رفتید؟

اگه کلاس  طب سنتی نرفته  بودم این رو نمیگفتم.

شما دو هفته وقت دارید برید پیش متخصص سنتی به حول وقوه الهی حله.

دکتر افراسیابانی و... خوبه تو تهران.

شما متخصص طب سنتی رفتید؟ اگه کلاس  طب سنتی نرفته  بودم این رو نمیگفتم. شما دو هفته وقت د ...

نه عزیزم نرفتیم ، 

انشاءلله که درمان بشه با طب سنتی ، 

کرج

اونجا رو اطلاع ندارم.اگر نتونستید برید تهران یا اونجا نشد رفیقام هستن تلفن بدم ان شاءالله رد بده.

چیز خاصی نیستش تو طب سنتی درمان شده.

وقتی میگیم طب سنتی منظور طب عطاریها نیستش.بالغ بر 11 هزار جلد کتاب طب سنتی داریم.💠

🎋گروه و کانال طب اهل البیت علیهم السلام
سید مرتضی بابایی
لینک کانال :    @eslamictebiran
لینک گروه پرسش و پاسخ  :
https://t.me/joinchat/BrgY60HcMnlb1v5uoHvpKQ