2777
2789
نه .اخه ادامه اهنگو خندید بعدشم شب بخیر 😆😆

😅😄🤦🏻‍♂️

شب بخير✋🏿🌹

تو اين حال بودم يكى اومد منُ دلمُ بُرد....                        تلخ بودم اومدُ زد همه غم هامُ خورد....                                    شاد بودم نميدونم چرا رَد داد زد رفت زندگيمُ بُرد.....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیا کنارم زیر طاق مهتاب ..

عطش ببازیم به نسیم دریا 

غزل بخونیم تا طلوع فردا 😅

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
😅😄🤦🏻‍♂️ شب بخير✋🏿🌹

ی سوال بپرسم ازتون؟

شما چرا رنگ دستارو مشکی انتخاب کردین

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه 
ی سوال بپرسم ازتون؟ شما چرا رنگ دستارو مشکی انتخاب کردین

ستاد-حمایت-از# مشكى پوستان....👌🏿

تو اين حال بودم يكى اومد منُ دلمُ بُرد....                        تلخ بودم اومدُ زد همه غم هامُ خورد....                                    شاد بودم نميدونم چرا رَد داد زد رفت زندگيمُ بُرد.....
رد دادم دیگه 😆

رد دادیییی دیگه از چشم منم نیوفتادییی برو هرجا ک میخای آزادی تو یه عادممم بدون ایرادییی 

من دوست داشتم تو رو برو هرجا ک دوس دارییی احساست ب من چیه کیه اون ک دوسش داری رد دادی دیگه داری منو جای کی میزارییی😃😃😃😁😉😉😉

ببخشید انقدر هول هولکی و بدون خداحافظی رفتم مجبور شدم دوستون دارم دلم واستون تنگ میشه 🤗🤍

اهان بله

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه 

به اعتراضات ضد  نژاد پرستی امریکا بپیوندید 😄

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
اهان بله

امرى فرمايشى؟!