2777
2789
تمام خوبا یک طرف تو یک طرف عزیزم 

عزيزم......

تو اين حال بودم يكى اومد منُ دلمُ بُرد....                        تلخ بودم اومدُ زد همه غم هامُ خورد....                                    شاد بودم نميدونم چرا رَد داد زد رفت زندگيمُ بُرد.....
نوموخوای منوووو     باچه    

موخام موخام😘

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به تو میخوام مهتاب نرسه......

برم اونجا اونجا كه ديگه.....

تو اين حال بودم يكى اومد منُ دلمُ بُرد....                        تلخ بودم اومدُ زد همه غم هامُ خورد....                                    شاد بودم نميدونم چرا رَد داد زد رفت زندگيمُ بُرد.....
آخر يه شب.... اين گريه ها سوىِ چشامُ ميبره..... عطرت داره از پيرهنى كه جا گذاشتى ميپره.....

باید تورو پیدات کنم هرروز تنها تر نشی 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
آخر يه شب.... اين گريه ها سوىِ چشامُ ميبره..... عطرت داره از پيرهنى كه جا گذاشتى ميپره.....

باید تورو پیدا کنم شاید هنوزم دیر نیس

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه 
باید تورو پیدات کنم هرروز تنها تر نشی 

راضى به با من بودنت حتى از اين كمتر نشى.....

میشه مواظب منم باشیییی وضعیتم بحرانیه به ابلفض  ای ام کنکوری بدبخت کنکوری_بدبخت#  

خودم مواظبتم ضعیفه😒

باید تورو پیدا کنم شاید هنوزم دیر نیس

تو ساده دل كندى ولى....

تقدير ذى تقصير نيست....