2777
2789
ماه

هرگز به تو دستم نرسد....

ماهِ بلندم.....

اندوهِ بزرگيست زمانى كه نباشى.......

تو اين حال بودم يكى اومد منُ دلمُ بُرد....                        تلخ بودم اومدُ زد همه غم هامُ خورد....                                    شاد بودم نميدونم چرا رَد داد زد رفت زندگيمُ بُرد.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماه قلبم بودی رفتی تاریکه الان شبام

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگی من افتاد🌸🌸        اینکه من جواب بیشعوری های تو رو نمیدم ..... از شعور منه ..... پس تو هم لطف کن بیشعوری هاتو به رخ نکش......😏😏                      تو بگو طلاست از چشم بیوفته قاطی اشغالاست 🙃.              باید رو سر در نی نی سایت زد  تسبیح وارد شوید 📿📿

میخوام مهمون ماه ماه تو باشم میخوان عاشق سربراه تو باشم

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
هرگز به تو دستم نرسد.... ماهِ بلندم..... اندوهِ بزرگيست زمانى كه نباشى.......

سلام 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
ماه

ماه منی،همرا منی، دلبر دلخواه منی

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه 
لب ساحل ۵ صبح همه روزا رو حفظم اگه یادت رفته توووووو دلت اگه،....

باز شكستشُ....

چشت اَ نگاهش خسته شد....

داشتى ميُفتادى بيا....ميتونم نگيرم مگه اخه دستتُ؟؟؟؟!

تو اين حال بودم يكى اومد منُ دلمُ بُرد....                        تلخ بودم اومدُ زد همه غم هامُ خورد....                                    شاد بودم نميدونم چرا رَد داد زد رفت زندگيمُ بُرد.....

به من گفتی تا که دل دریا کن بند گیسو وا کن

سایه‌ ها با رویا بوی گلها

که بوی گل ناله مرغ شب تشنگی ها بر لب

پنجه‌ ها در گیسو عطر شب‌ بو

بزن غلتی اطلسی‌ ها را برگ افرا در باغ رویاها

بلبلی میخواند سایه‌ ای میماند مست و تنها

نگاه تو شکوه‌ ی آه تو هرم دستان تو

گرمی جان تو با نفس‌ ها

به من گفتی تاکه دل دریا کن بند گیسو وا کن

ابر باران‌ زا شب بوی دریا

به ساحل‌ ها موج بی‌تابی را

در قدم‌ های پا در وصال رویا

گردش ماهی‌ ها بوسه ماه

ماه#  

Nobodydied a virgin life Fuc*ked everyone  
سلام 

سلام از ما🌹

ماه در بیاد چیکار کنه باز شب کیو تار کنه 😍

نميدونه تو هستى....

ماه در بیاد چیکار کنه باز شب کیو تار کنه 😍

دوست دارم های تو امید موندن میده به ابن صدای خسته جرات خوندن میده😄

میخوام مهمون ماه ماه تو باشم میخوان عاشق سربراه تو باشم

صدام كن....

ميام با تمامِ وجودم...

ببخشم....

اگه اونكه خواستى نبودم...

دوست دارم های تو امید موندن میده به ابن صدای خسته جرات خوندن میده😄

اره عاشقم اره عاشقم تو رفيقِ راهِ منى....