2777
2789

هیچی ..

هنگامی که پیامی را سین میکنی و جواب نمی‌دهی

مانند گاوی هستی که یونجه در دهان دارد

و به نقطه‌ای نامعلوم خیره است!

(خودم علیه سلام) 

هَر چه دَر فَهمِ تو آیَد؛ آن بُوَد مفهومِ تو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی بده ..درسته میگیم شاید سرش شلوغه یا درگیره ولی آخه طرف ۲۰ بار میاد آنلاین میشه و می‌ره حالا سین ...

این که گفتم،  کلا همیشه آنلاینه،  از کار و زندگیشم خبر دارم میدونم تایم بیکاریش زیاده.  بدبخت عقده ی سرشلوغی داره

خدایا شکرت🙏

از دیشب تا الان ؟؟؟ نیم ساعت بعدش پیام سین خورد ...از دیشب هر نیم ساعت آنلاین میشه به مدت طولانی ولی ...

اولویتش نیستی دیگه 

حوصلتو نداره 

بستگی داره چیکارش داری و چی براش پیام گذاشتی 

اولویتش نیستی دیگه  حوصلتو نداره  بستگی داره چیکارش داری و چی براش پیام گذاشتی

راجب یه موضوع کلی توضیح براش دادم طولانی دوست صمیمی ام هست تازه چند روز از عروسیش میگذره ..درسته درک میکنم سرش شلوغه ولی پیام سین کرده از دیشب هر نیم ساعتم آنلاین میشه میخونه جواب نمیده ..😏مگه چقدر طول می‌کشه یه جواب دادن ...

راجب یه موضوع کلی توضیح براش دادم طولانی دوست صمیمی ام هست تازه چند روز از عروسیش میگذره ..درسته درک ...

تازه عروس شده خب الان واتساپش کولاکه از پیاما

بیشترصبرکن شایدمیخادسرفرصت بهتر

دوست صمیمی ک دیگه خودشو نمیگیره 

البته بعدز ازدواج خیلیاشون عوض میشن و دیگه اون رفیق سابق نمیشن 

شایدم دیده پیامت توضیحیه نه پرسشی لزومی ندیده جواب بده

تازه عروس شده خب الان واتساپش کولاکه از پیاما بیشترصبرکن شایدمیخادسرفرصت بهتر دوست صمیمی ک دیگه خو ...

فعلا که فقط ازش انتظار میره که پیامو تو تو واتساپ میخونه جواب بده فعلا که اصلا ازش نمیتونم انتظار دیدار و تماس داشته باشم ..نمیدونم چرا درک نمیکنم که کسی پیام بخونه جواب نده حداقل  اگه جوابم نمیده یه استیکر شکلک چیزی بفرسته من میگم شاید شوهرش کنارشه ک جواب نمی‌ده ولی آخه از دیشب 😏همش میگم تو یه فرصت مناسب حتما جواب میده میبینم نه آخرین بازدید نیم ساعت پیش بود دریغ از جواب

فعلا که فقط ازش انتظار میره که پیامو تو تو واتساپ میخونه جواب بده فعلا که اصلا ازش نمیتونم انتظار دی ...

خب بزنگ بهش ببین درچه حاله 

حتما دلیلی داره عزیزم حساس نشو 

واس هممون پیش اومده