2777
2789
عنوان

کراشم + عکس 💃🏻😐

| مشاهده متن کامل بحث + 9644 بازدید | 230 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه بودم رو زورو کراش داشتم

بعدش هم رو اون پسر آلمانیه تو فوتبالیست ها

کلن موی بور دوست دارم 😅

یاری اندر کس نمی بینیم، یاران را چه شد؟ / دوستی کی آخر آمد؟ دوستداران را چه شد؟ // آب حیوان تیره گون شد، خضر فرخ پی کجاست؟ / خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟ // کس نمی گوید که یاری داشت حق دوستی / حق شناسان را چه کار افتاد؟ یاران را چه شد؟ // شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار / مهربانی کی سرآمد؟ شهریاران را چه شد؟

وای اون موقه ک رو هوا بود نفسم تو سینه حبس میشد بعد میگف ادامش قسمت بعدی پخش میشه 🤐🤐🤐🤐

نصف یه قسمت تو هوا بودن

تو هوا قدر ده دقیقه تفکر می کردن

یاری اندر کس نمی بینیم، یاران را چه شد؟ / دوستی کی آخر آمد؟ دوستداران را چه شد؟ // آب حیوان تیره گون شد، خضر فرخ پی کجاست؟ / خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟ // کس نمی گوید که یاری داشت حق دوستی / حق شناسان را چه کار افتاد؟ یاران را چه شد؟ // شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار / مهربانی کی سرآمد؟ شهریاران را چه شد؟

بچهههه هااااااااااا 

من از ممدرضا بدم میاد 

عاشق احسان علیخانی نیستم

الوچه یا همون گوجه سبز نمیتونم بخورم 

ب پاستیل هم حس خاصی ندارم 

عاشق لباشکم نیستم ولی بدم نمیاد ازش 

بنظرتون اینا طبیعیه؟؟؟

بعضی وقتا بقیه رو میبینم عاشق اینان ب خودم شک میکنم ک ی چیزیم هس 

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍
اونایی ک رو گلزار کراش داشتن الان همه ۲ تا بچه دارن😂😂

یاد اون حرفه افتادم ک میگه تو بچه داری و من هنوز پیر پسرم😂

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍

من خودم رو یکی از پسرای همسایه مادربزرگم اینا کراش داشتم چشم ابیه لامصب اونم منو دوست دات ولی هیچوقت شماره ندادیم به هم یبارم ک میخواست شماره بده مامام سر رسید هنوزم یادش میفتم گاهی اوقات این واسه دوران راهنماییمه الان ک ۲۵سالمه.ولی تو راهنمایی ی دوست داشتم این عاق حامد کمیلی بود میگفت ی پوستر بزرگشو زدم به روبروی تختم صبح بیدارمیشم اول عکسو بوس میکنم باهوش میحرفم بعد میرم به کارام میرسم ببین واسش،رگ زده بود گریه میکرد از عشقش هنوز نتونستم همچین چیزی،رو درک کنم

محکم بشین دلم این دور اخره

عشق فقط روزبه حصاری⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩😍😍😍😍😍😍😍😍هیچی حق ندارع دوسش داشته باشه فقط من🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂