2777
2789
عنوان

کراشم + عکس 💃🏻😐

| مشاهده متن کامل بحث + 9644 بازدید | 230 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عشقه به خدا

ی عمر همه ب عشق این اسم بچه هاشونو گذاشتن معین حالا کاشف ب عمل اومده آقا اسمش نصراللهِ☹☹بعد این ماجرا باهاش بهم زدم دیگه☹😂😂

ب دوس پسرتون میگین مای کینگ؟؟؟!!!خود فرحم شاه رو ممد صدا میکرد✋😐😂😂

احمد رضاعابدزاده 

درست عین همین سربند درست میکردم روش مینوشتم احمدرضا عابدزاده جان بعد دوتا رودستم میبستم یکی سرم عین خر اسمشو ازبر میکردم و تشویقش میکردم 13سالم بود

گلزار آخه,,,,با اون اندامش🙄

تو نی نی سایت یه عده عقده ای هست,اومدن برا تخلیه عقده هاشون زیادی باهاشون درگیر نشین....میشین مثل من😐🙄 فکر و عقیده ها باهم متفاوته,دعوا نداریم😜مخالف نظرمی  ریپلای نکن🤫🤫🤫🤫
گلزار آخه,,,,با اون اندامش🙄

روحانی با برجامش فدای اون اندامش😑😑😑🤢🤮🤮🤮

تا پستتو دیدم یاد این افتادم😂😂😂

ب دوس پسرتون میگین مای کینگ؟؟؟!!!خود فرحم شاه رو ممد صدا میکرد✋😐😂😂

کراشارو ببین جون بابا 😎😎😎

آن که شق القمرش سوره ی قرآن من است                   بارها گفته علی شاه نجف، جان من است                         | یا امیر المؤمنین حیدر(ع) |                                                         .                                                                              بی علی هرگز نشاید دم ز دینداری زدن                            دین و ایمان را کسی دارد که ایمانش 💚 علیست 💚