2777
2789
عنوان

کراشم + عکس 💃🏻😐

| مشاهده متن کامل بحث + 9644 بازدید | 230 پست

این دوتا بعلاوه بعضی پسرای فامیل ولی الان دخمل خوبی شدم😁

درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم                                                                                             چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سفید پسندیا

اره کلن یه دوره انقد فیلم میدیدم رو همشونم کراش داشتم 😅بعد جالب اینه همیشه میگفتم شوهرم باید از من تیره تر باشه😜

درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم                                                                                             چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید
80درصد کراشای من کره این😂 ولی تو ایرانیا رو موسوی و سینا مهراد کراش دارم 

موسوی والیبالیسته؟ 

کراشاتم شبیه کره ایان

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅

تموم نوجونین از۱۵تا۲۳عاشقش بودم از وقتی ازدواج کردم شوهرم گفت من یا ارمین تمام پوستراشو اتیش زد من عاشقش بودم الن ک فک میکنم خندم میاد خخخ

دخمل مامان پسمل مامان عاشقتونم نفسای مامان  
عشق منو دزدیدی😠😠😠😠😠 من بیشتر از تو دووووزززش دارم ولی بعد از شوهرم😁 لهنتی با اون سبیلاش😋

خب خب حالا ی چی بگم زخمیتون کنم شبیه شوهر منه هم قیافش هم رفتارش😌😝🤪😂😂

ب دوس پسرتون میگین مای کینگ؟؟؟!!!خود فرحم شاه رو ممد صدا میکرد✋😐😂😂
80درصد کراشای من کره این😂 ولی تو ایرانیا رو موسوی و سینا مهراد کراش دارم  

وای منو بگو راهنماییو دبیرستان دیوونه لی مین هو بودم و اون سه تا تو فیلم تو زیبایی 😁

تموم نوجونین از۱۵تا۲۳عاشقش بودم از وقتی ازدواج کردم شوهرم گفت من یا ارمین تمام پوستراشو اتیش زد من ع ...

چیه چیزی شده چرا ساکتی 😂😐

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅