2777
2789
عنوان

کراشم + عکس 💃🏻😐

| مشاهده متن کامل بحث + 9650 بازدید | 230 پست

این دوتا بعلاوه بعضی پسرای فامیل ولی الان دخمل خوبی شدم😁

درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم                                                                                             چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سفید پسندیا

اره کلن یه دوره انقد فیلم میدیدم رو همشونم کراش داشتم 😅بعد جالب اینه همیشه میگفتم شوهرم باید از من تیره تر باشه😜

درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم                                                                                             چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید
80درصد کراشای من کره این😂 ولی تو ایرانیا رو موسوی و سینا مهراد کراش دارم 

موسوی والیبالیسته؟ 

کراشاتم شبیه کره ایان

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅

تموم نوجونین از۱۵تا۲۳عاشقش بودم از وقتی ازدواج کردم شوهرم گفت من یا ارمین تمام پوستراشو اتیش زد من عاشقش بودم الن ک فک میکنم خندم میاد خخخ

دخمل مامان پسمل مامان عاشقتونم نفسای مامان  
عشق منو دزدیدی😠😠😠😠😠 من بیشتر از تو دووووزززش دارم ولی بعد از شوهرم😁 لهنتی با اون سبیلاش😋

خب خب حالا ی چی بگم زخمیتون کنم شبیه شوهر منه هم قیافش هم رفتارش😌😝🤪😂😂

ب دوس پسرتون میگین مای کینگ؟؟؟!!!خود فرحم شاه رو ممد صدا میکرد✋😐😂😂
80درصد کراشای من کره این😂 ولی تو ایرانیا رو موسوی و سینا مهراد کراش دارم  

وای منو بگو راهنماییو دبیرستان دیوونه لی مین هو بودم و اون سه تا تو فیلم تو زیبایی 😁

تموم نوجونین از۱۵تا۲۳عاشقش بودم از وقتی ازدواج کردم شوهرم گفت من یا ارمین تمام پوستراشو اتیش زد من ع ...

چیه چیزی شده چرا ساکتی 😂😐

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅