2777
2789
عنوان

سرد مزاجی

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 27 پست
این خوبه که قبلش حموم برید اما پوزیشنتو خودت تغییر بده  به قول اون اخونده یه بارم برو اشپزخونه ...

وقتی به یه جایی یا روشی عادت کنه همیشه عین ربات فقط همونو رو انجام میده، البته چهار بار هم گفتم نیاز نیست من ارضا بشم دیگه گند زده شد به روابط

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه فقط یهو باشه قبلش هی ازم سوال نکنه میخوای نمیخوای؟! خب معلومه اگه یه کسی نخواد هم وقتی نازش کنی د ...

اره این خیلی بده سوال میکنه چون انگار اون نمیخواد فقط اگه تو بخوای میاد تو رابطه درست میگم؟

خدایا پول بده پول ،بعدشم معرفت خرج کردنشو هم بده🤩
اره این خیلی بده سوال میکنه چون انگار اون نمیخواد فقط اگه تو بخوای میاد تو رابطه درست میگم؟

آره انگار میخواد منت بذاره. شایدم تو ذهن خودش داره احترام می ذاره و نظر می پرسه اما من متنفرم. وقتایی هم که کلی بغل و ناز و نوازش میکنم خودشو میزنه به اون راه و میگه حالا وقتش نیس و فلان برا همین سرد شدم

آره انگار میخواد منت بذاره. شایدم تو ذهن خودش داره احترام می ذاره و نظر می پرسه اما من متنفرم. وقتای ...

همینایی که الان گفتی رو بهش بگو اگه گوش داد که داد اگه نداد بگو بریم پیش دکتر مشکلتونو حل کنه 

والا یعنی چی که منت میزاره 

یه کار دیگه هم میتونی بکنی یه مدت نرو طرفش ببین با میل زیاد میاد طرفت یانه اگه نیومد این یه مشکلی داره 

خدایا پول بده پول ،بعدشم معرفت خرج کردنشو هم بده🤩
همینایی که الان گفتی رو بهش بگو اگه گوش داد که داد اگه نداد بگو بریم پیش دکتر مشکلتونو حل کنه  ...

الان یه مدت هست نرفتم البته به علت بارداری ولی واقعا دلمم نمیخواد، اون هم تا میگه بهش میگم یادته منت میذاشتی؟؟

الان یه مدت هست نرفتم البته به علت بارداری ولی واقعا دلمم نمیخواد، اون هم تا میگه بهش میگم یادته منت ...

عزیزم بارداری یکم مزاجت تغییر کرده انشاله بعد زایمانت خوب میشین

Live for ourselves not for showing that to others