2777
2789
عنوان

بیبئ چک

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 73 پست
بی بی چک زدم منفی بود،اما امروز ی هاله هم داشت....منتظرم شوهرم از سرکار بیاد بده بی بی چک بخره دوبار ...

خب امروز هاله انداخته مثبته دیگه میتونی عکسشو بفرستی 

خدایا ازت میخام مصلحتتو با خاسته ی دل من یکی کنی و این ماه بهم یه نینی سالم بدی آمین 🤲🤲🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من کاملا هاله رو میبینم 😍اگه همون لحظه افتاده مثبته ولی اگه بعد از ده دقیقه انداخته فکر میکنم منفی باشه 

خدایا ازت میخام مصلحتتو با خاسته ی دل من یکی کنی و این ماه بهم یه نینی سالم بدی آمین 🤲🤲🤲
مگه باردار  نیستی

علاعمت چیه عزیزم؟

منم خیلی خستم جمعه موعدمه دیگه خسته شدم کاش معجزه خداشامل حالم بشه

مشکل از اسپرم هست خیلی ضعیف گفتن میکرو

اما اینماه بعدازیکسال اقدام دلمو خوش کردم به علاعم 

ازبس خستم 

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
علاعمت چیه عزیزم؟ منم خیلی خستم جمعه موعدمه دیگه خسته شدم کاش معجزه خداشامل حالم بشه مشکل از اسپرم ...

منم خستم بخدا دیگه طاقت ندارم الانه که اشکم در بیاد

شوهرم و فرستادم بی بی چک بخره....امتحان کردم خبر شو میدم....کامل مطمئن نیستم

اره حتما خبر بده واسه منم دعا کن

شوهرم و فرستادم بی بی چک بخره....امتحان کردم خبر شو میدم....کامل مطمئن نیستم

چی شد عزیزم زدی

بی بی چک زدم منفی بود،اما امروز ی هاله هم داشت....منتظرم شوهرم از سرکار بیاد بده بی بی چک بخره دوبار ...

گلم حتتتما اگر بی بی زدی منو خبر کن چون علاعممون مثل همه

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  

سلام خانومی خوبی بهارجون؟

یکم تحمل کن آخه شنیدم بعضیا حتی تا چند روز بعد موعدم هاله نمیندازه بعد اگه باردار باشی ایشالا و هاله نندازه نا امید میشی 

بزار از موعدت بگذره 

حستو دردک میکنما از خدا میخوام زود دامنتو سبز کنه و خبر بارداریتو بهم بدی عزیزم

♡خدایا شکرت♡

سلام خانومی خوبی بهارجون؟ یکم تحمل کن آخه شنیدم بعضیا حتی تا چند روز بعد موعدم هاله نمیندازه بعد اگ ...

سلام عزیزم زدم منفی شد 😭