بهار____ مدیر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 1767 عنوان بیبئ چک | مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 73 پست سه روز به موعودم مونده به نظرتون فردا بیبی چک بزنم نشون میده بخدا دیگه خسته شدم از بس بیبی چک منفی دیدم دعا کنید مثبت بشه خدایا ازت میخام مصلحتتو با خاسته ی دل من یکی کنی و این ماه بهم یه نینی سالم بدی آمین 🤲🤲🤲 1399/03/14 | 21:00 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهار____ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 1767 بی بی چک زدم منفی بود،اما امروز ی هاله هم داشت....منتظرم شوهرم از سرکار بیاد بده بی بی چک بخره دوبار ... خب امروز هاله انداخته مثبته دیگه میتونی عکسشو بفرستی خدایا ازت میخام مصلحتتو با خاسته ی دل من یکی کنی و این ماه بهم یه نینی سالم بدی آمین 🤲🤲🤲
بهار____ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 1767 عزیزم من کاملا هاله رو میبینم 😍اگه همون لحظه افتاده مثبته ولی اگه بعد از ده دقیقه انداخته فکر میکنم منفی باشه خدایا ازت میخام مصلحتتو با خاسته ی دل من یکی کنی و این ماه بهم یه نینی سالم بدی آمین 🤲🤲🤲
بهار____ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 1767 بعد چند دقیقه هاله انداخت؟ خدایا ازت میخام مصلحتتو با خاسته ی دل من یکی کنی و این ماه بهم یه نینی سالم بدی آمین 🤲🤲🤲
berinari عضویت: 1399/02/11 تعداد پست: 498 عزیزم من کاملا هاله رو میبینم 😍اگه همون لحظه افتاده مثبته ولی اگه بعد از ده دقیقه انداخته فکر میکنم ... همون لحظه افتاد ولی خط cدیر پررنگ شد........
mahbobbanoo عضویت: 1398/03/13 تعداد پست: 6174 مگه باردار نیستی علاعمت چیه عزیزم؟منم خیلی خستم جمعه موعدمه دیگه خسته شدم کاش معجزه خداشامل حالم بشهمشکل از اسپرم هست خیلی ضعیف گفتن میکرواما اینماه بعدازیکسال اقدام دلمو خوش کردم به علاعم ازبس خستم میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی «رَبِّ لا تَذَرْنی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد
بهار____ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 1767 علاعمت چیه عزیزم؟ منم خیلی خستم جمعه موعدمه دیگه خسته شدم کاش معجزه خداشامل حالم بشه مشکل از اسپرم ... منم خستم بخدا دیگه طاقت ندارم الانه که اشکم در بیاد خدایا ازت میخام مصلحتتو با خاسته ی دل من یکی کنی و این ماه بهم یه نینی سالم بدی آمین 🤲🤲🤲
بهار____ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 1767 همون لحظه افتاد ولی خط cدیر پررنگ شد........ پس مثبته 🤩 خدایا ازت میخام مصلحتتو با خاسته ی دل من یکی کنی و این ماه بهم یه نینی سالم بدی آمین 🤲🤲🤲
berinari عضویت: 1399/02/11 تعداد پست: 498 پس مثبته 🤩 شوهرم و فرستادم بی بی چک بخره....امتحان کردم خبر شو میدم....کامل مطمئن نیستم
بهار____ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 1767 شوهرم و فرستادم بی بی چک بخره....امتحان کردم خبر شو میدم....کامل مطمئن نیستم اره حتما خبر بده واسه منم دعا کن خدایا ازت میخام مصلحتتو با خاسته ی دل من یکی کنی و این ماه بهم یه نینی سالم بدی آمین 🤲🤲🤲
بهار____ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 1767 شوهرم و فرستادم بی بی چک بخره....امتحان کردم خبر شو میدم....کامل مطمئن نیستم چی شد عزیزم زدی خدایا ازت میخام مصلحتتو با خاسته ی دل من یکی کنی و این ماه بهم یه نینی سالم بدی آمین 🤲🤲🤲
mahbobbanoo عضویت: 1398/03/13 تعداد پست: 6174 بی بی چک زدم منفی بود،اما امروز ی هاله هم داشت....منتظرم شوهرم از سرکار بیاد بده بی بی چک بخره دوبار ... گلم حتتتما اگر بی بی زدی منو خبر کن چون علاعممون مثل همه میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی «رَبِّ لا تَذَرْنی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد
نفس98 عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 4116 سلام خانومی خوبی بهارجون؟یکم تحمل کن آخه شنیدم بعضیا حتی تا چند روز بعد موعدم هاله نمیندازه بعد اگه باردار باشی ایشالا و هاله نندازه نا امید میشی بزار از موعدت بگذره حستو دردک میکنما از خدا میخوام زود دامنتو سبز کنه و خبر بارداریتو بهم بدی عزیزم ♡خدایا شکرت♡
بهار____ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 1767 سلام خانومی خوبی بهارجون؟ یکم تحمل کن آخه شنیدم بعضیا حتی تا چند روز بعد موعدم هاله نمیندازه بعد اگ ... سلام عزیزم زدم منفی شد 😭 خدایا ازت میخام مصلحتتو با خاسته ی دل من یکی کنی و این ماه بهم یه نینی سالم بدی آمین 🤲🤲🤲
نفس98 عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 4116 سلام عزیزم زدم منفی شد 😭 هنوز که زوده آخه ایشالا روز موعد پری نشی و بزنی و هاله بندازه ♡خدایا شکرت♡