2821
2789
عنوان

حجاب شیک

| مشاهده متن کامل بحث + 2040 بازدید | 135 پست
اسمشو بزنی میاد نفسم

زدم چنتا اورد خواستم فیک نباشه پیج اصلی باشه

من یه منتظرم... منتظر حل شدن مشکلم. خدایا خسته ام از صدا زدن های بی جواب. نذار رو به تباهی برم. 12 سال گذشت و من همچنان منتظر. خدایا رحمتتو ازم دریغ نکن.به دلم افتاده این روزا حاجت روا میشم.  خدا جونم دلم مثل سیر و سرکه می جوشه کمکم کن .میشه لطفا برای حل شدن مشکلم صلوات بفرستین؟هر کی واسم دعا کنه الهی که حاجت روا شه.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پاک کردم

سوفیا جان چقدر خوشگلی شما 

خب اگه هیکلت درشته میتونی بوت های بلند و ساق دار بپوشی من یک دوستی دارم اون خیلی تپله ولی چادری هم هست انقدم با نمک و دوست داشتنیه 

سوفیا جان چقدر خوشگلی شما  خب اگه هیکلت درشته میتونی بوت های بلند و ساق دار بپوشی من یک دوستی ...

عزیزدلم لطف دارین ولی امتحان نکردم تاحالا فقط تو دانشگاه درحد رو شونه انداختن متاسفانه

♥️ 
وقتی غرق نی نی سایتی و نمیدونی داری چی ب روز خودت میاری

عع سوفیا جان این عکسو که شما گذاشتی من فکر کردم که اشتباه ریپلای زدم اینو گفتم چکار کردی با خودت ؟؟؟

من اگه چادرم کش نداشته باشه مثل عقب مونده هامیشم😄

من نیز ۱۳ ساله چادریم بی کش نمی تونم دودقیقه نگهش دارم 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز