2777
2789
عنوان

حجاب شیک

| مشاهده متن کامل بحث + 2039 بازدید | 135 پست

من مانتویی ام اما گاهی چادر سر میکنم چادری که بهت میاد بخر ساق و روسری ست یا روسری و کیف ست بخر توی چادری ها کفش روسری و کیف تو دیده و مهمه توی شیک بودن این انگشتر های نگین دار سنتی ام چادری مانتویی نداره به نظرم شیکه کلا

چقدزیبا دروغ میگی! به حدی که نفهمیدم ، چیشد که باورت کردم چرا کاراتو بخشیدم؟🙃 .

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کیف و کفش روست کنین 

شال یا روسری رو صد دور نپیچین دور سرتون قشنگ صافش کنین رنگشم قشنگ و شاد باشه 

کفش با پاشنه ده سانتی یا چکمه ساقه بلند هم با وادر نپوشین 

مانتو بلند یا مانتو جاو باز  هم قشنگ نیست با چادر 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

ازاین کش دارا سرت کن مرتبم باش ب هم ریخته نباشی

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

همون تیپ خوشگله رو بزن. فقط از روش ی چادر میپوشی دیگه

من یه منتظرم... منتظر حل شدن مشکلم. خدایا خسته ام از صدا زدن های بی جواب. نذار رو به تباهی برم. 12 سال گذشت و من همچنان منتظر. خدایا رحمتتو ازم دریغ نکن.به دلم افتاده این روزا حاجت روا میشم.  خدا جونم دلم مثل سیر و سرکه می جوشه کمکم کن .میشه لطفا برای حل شدن مشکلم صلوات بفرستین؟هر کی واسم دعا کنه الهی که حاجت روا شه.

استاتر اول از همه سعی کن چادر مدل دار بگیری ک راحت تره مثل عربی یا اماراتی یا...

دوم اینکه ب ترکیب رنگ لباسات اهمیت بده

میتونی روسری و ساق دست ست بپوشی 

سعی کن کفشات یا تخت باشه یا اسپرت ظریف

عکسای خانم مژده لواسانی رو توی نت ببین یا خانم اناشید حسینی

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اشتباهات گذشته ی کسی رو به یادش نیار وقتی داره تموم تلاششو میکنه عوض شه
خوشبحالت گلم  انگیزه ت چی بود؟

راستش من خودم بی حجاب نبودم فقط یکمی از موهام رو میریختم بیرون ولی با یکی از دوستام سر خوبی ها و بدی های حجاب خیلی بحث کردیم‌دیگه اون منو قانعم کرد 😍