2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۶۵۰ تومن دارم یه آپارتمان ۸۵۰ میخوام بگیرم

درکت میکنم ادم میره خونه میبینه باهم مقایسه میکنه میبینه این یکی بهتره ولی پولش کمه  ب هر دری میزنه تا جور کنه

واسه منم دعا کن خونه بخرم

فاز اونايى كه ميگن كل خونه مگه چنده كه ٢٠٠ كم داريو نميفهمم. 

الان ديگه ٢٠٠ تومن پوله؟!! 

استارتر ما هم دنبال خونه بوديم و اگه حدود ٢٠٠،٣٠٠ تومن ميذاشتيم رو پولمون، يه خونه ى بهتر ميخريديم. ولى نشد و يه خونه خريديم ٢٠ ميليون بيشتر داديم. حالا ولى براى بازسازيش، بدجور تو فشاريم. با ٥٠ تومن كارمون راه ميوفته ها ولى لعنت به كرونا كه تو اين شرايط كاسبيم خوابيده😣

اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَليِكْ اَلْفَرَجْ
فاز اونايى كه ميگن كل خونه مگه چنده كه ٢٠٠ كم داريو نميفهمم.  الان ديگه ٢٠٠ تومن پوله؟!!  ...

والا نمیدونم بعضی آدم ها چرا اینطوری جواب آدم رو میدن همش از در مسخره کردن وارد میشن واقعا این روزا ۲۰۰ میلیون اصلا پولی نیست ولی واقعا پس انداز کردنش سخته و با توجه به شرایط مملکت که قیمت خونه روز به روز داره بالا میره نمی دونم باید چکار کرد برای همین گفتم شاید کسی بتونه راهنمایی کنه 

والا نمیدونم بعضی آدم ها چرا اینطوری جواب آدم رو میدن همش از در مسخره کردن وارد میشن واقعا این روزا ...

عزيزم راحت ترينش وام مسكن

كه اونم سودش ١٨٪؜  بايد اوراق بخرى و سقفش ٢٠٠ ميليونه

راه ديگه اى جز قرض كردن نيست

اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَليِكْ اَلْفَرَجْ