2777
2789
عنوان

کرونا نگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 28 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رشت كه خوب شده ما راحت رفت و آمد ميكنيم 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
چه علائمی داشتید؟

اوایلش سرگیجه وحشتناک،تبم ۴۰درجه دیگه بدون چی بودم،چشمام بسته شده بود از تب بالا،‌ سرفه های خلط آور، استفراغ، تنگی نفس در صورت نفس کشیدن عمیق،ولی حالت عادی مشکل تنفس نداشتم، سی تی اسکن و آزمایش خون و کشت حلق دادم که کرونا داشتم 

لایک نکنید لطفا 
منم فکر کنم کرونا گرفتمه شوهرم باور نمیکنه ولی خیلی بده خیلی دکتر هم رفتم تست نگرفتن فقط دارو داد😕

از منم نمیگرفتن هی میگفتن تستمون تمام شده بابام اینقد داد و بیداد کرد تا گرفتن 

لایک نکنید لطفا 
اگه میشه به سوالاتم پاسخ بده ممنونتم اوایل علایمت چی بود  چطوری فهمیدی که گرفتی کجاها رفته ب ...

اوایلش سرگیجه وحشتناک،تبم ۴۰درجه دیگه بدون چی بودم،چشمام بسته شده بود از تب بالا،‌ سرفه های خلط آور، استفراغ، تنگی نفس در صورت نفس کشیدن عمیق،ولی حالت عادی مشکل تنفس نداشتم، سی تی اسکن و آزمایش خون و کشت حلق دادم که کرونا داشتم

بهداشت در حد معمولی رو بالا رعایت میکردم جای شلوغ اصلا نرفتم واقعا هم نمیدونم چطور گرفتم 

سه تا قرص و یه شربت داد (سرم وصل کردم و شیافت زدم اینا برای تبم )

آب خیلی میخورم غذاهام آبکیه 

لایک نکنید لطفا 
اوایلش سرگیجه وحشتناک،تبم ۴۰درجه دیگه بدون چی بودم،چشمام بسته شده بود از تب بالا،‌ سرفه های خلط آور، ...

سرماخوردگی شدیده یه چیزی شبیه آنفلوانزا 

خدایا منو از این جهنمـــــــی که درخانه مادرشوهر زندگــی کردند نجات بده خواهش میکنم
چرا تست نگرفتن مطمئن بوده دکترت

نمیدونم والا نگرفت بعدش ک اومدم خونه گفتم کاش میگفتم تست بنویسه برام

کاش یکی بود مثل گوگل ....تا میگفتی پ میگفت پیتزا ...پول ....پاریس....پدرشو دربیارم ...
از منم نمیگرفتن هی میگفتن تستمون تمام شده بابام اینقد داد و بیداد کرد تا گرفتن 

من نگفتم تست برام بنویس البته من رفتم مطب خصوصی بیمارستان نرفتم .

کاش یکی بود مثل گوگل ....تا میگفتی پ میگفت پیتزا ...پول ....پاریس....پدرشو دربیارم ...