2777
2789
عنوان

میخوام چاق شم 😀

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 60 پست
گوشت پیچیده چیه عزیزم ?

یعنی کمبود وزن ندارم ولی هرکی ببینه فکر میکنه کمبود وزن دارم چون لاغرم اینو میگن گوشت پیچیده که خودشو نشون نمیده

با طُ بودن ز همه دست کشیدن دارد...  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یکم چیه برامن بیش ازحد بازشده 3بشقابم برنج بخورم باز حس سیری نمیکنم باز جاداره بخورم😂😂 قبل صبحانه ...

بمن گفت صبح ناشتا بریز تو عسل و بخور یساعت بعدشم چیزی نخور جذب بدنت بشه همون یه قاشق چای خوری

🔮💜خدایا دوستت دارم🔮💜اگه امضامو میبینید یه صلوات بفرستید برام💙
تو که خوبی 

نه بابا استخوان بندی بدنم جوری لاغر مردنی دیده میشم  هر کی میبینه ی چی میگه بخدا خجالت میکشم جلو همسرم ب پشت بخوابم اون استخوانی  پهلو هام میزنه بیرون😁😂😂. 

تو چقدری قد وزن

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه
بمن گفت صبح ناشتا بریز تو عسل و بخور یساعت بعدشم چیزی نخور جذب بدنت بشه همون یه قاشق چای خوری

رو قوطیش وبخون نوشته یه قاشق چای خوری قبل صبحانه وشام بریزی تواب یاابمیوه 

بخند که جهانبا اندوه تو دگرگون نمیشود..💙
نه بابا استخوان بندی بدنم جوری لاغر مردنی دیده میشم  هر کی میبینه ی چی میگه بخدا خجالت میکشم جل ...

من ۱۵۸ و ۴۶ ام میگن ۵۰ بشی خوب میشی

وای منم مشکل لاغری دارم من قدم 162 وزنم 52 هس خیلی لاغریم خجالت میکشم بخداا بیرون برم ی تو مهمونیا ل ...

من دقیفا همقد شمام وزنمم ده سال پیش مث شما بود الان شدم۶۷دارم می میرم از غصه ،شما فوقش بشی۵۵_۵۷عالی هستی وگرنه همین الانتم واقعا خوبی بدون تعارف..چون خودم بودم خیلی عالی بود

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
رو قوطیش وبخون نوشته یه قاشق چای خوری قبل صبحانه وشام بریزی تواب یاابمیوه 

من از عطاری خریدم اسیاب کرد بهم داد قوطی نداره

یکم چیه برامن بیش ازحد بازشده 3بشقابم برنج بخورم باز حس سیری نمیکنم باز جاداره بخورم😂😂 قبل صبحانه ...

من انقد چیز میز امتحان کردم ولی اثر نکرد سه نوع قرص خوردم. عرق یونجه. نمیدونم سیپری هپتادین. جوانه گندم وای حتی دریغ از ی کیلو پودر جنسینگ جچوری میخورین قیمتش چنده

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه