2777
2789
عنوان

دیروز عکس شوهرمو تو اینستای دوستش دیدم و فهمیدم...

| مشاهده متن کامل بحث + 4557 بازدید | 202 پست
حسادت پنهان دلیلشه

فقط خوشم میاد زن جماعت؛یه برچسب حسادت# یاد گرفته پشتِ هم میچسبونه رو چیزایی ک توجیهی براشون نداره...

از نظر خانوما ؛ همه بهشون حسودی میکنن و هیچ کس چشم نداره اونارو ببینه.😁موجی مکزیکیِ وسیعی از حسودها🥴🤣

حدودا ۶۰ کیلومتر از خواهرام دورم بخدا هیچ دلخوشی دیگ تو زندگی ندارم با اینک وضعمون خوبه ولی اصلا اهل ...

چی بگم اینجوری هیلی بده بنظرم مستقل شو تا بترسه مثلا خودت با تور ثبت نام کن برو سفر بگو اگه میبری ک هیچ نمیبری خودم میرم نمیتونم بشینم ببینم افسرده شدم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسرت چن سال ديگه سرش ب سنگ ميخوره 

بعدش بايد دوگير افسردگيش باشي 

وقتي كه همه دوستاش و همكاراش پيشرفت كردن اون موند با كرايه خونه و كلي قسط 

الان بفكر باش اخلاقشو عوض كني نزار دير بشه 

پسر عموی شوهرمم شغلش رو کشتی هست می‌ره کشورهای مختلف سه ماه پیش نامزد کرد سنتی هم نه . دوست بودند . ...

اره خب کار پر درامدیه اما سخته ،یکی از اشناها بعد عروسیشون سه ماهی شاید بود نبود ،رفت یه سال و نیم نیومد ،تازگیا شنیدم برگشته..خانومش میخواست ازش جدا شه ،دیگه نمیدونم جداشدن یا نه 

البته اینکه دقیقااااا شغلش چیه نمیدونم فقط میدونم اونم رو کشتیه

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
فقط خوشم میاد زن جماعت؛یه برچسب حسادت# یاد گرفته پشتِ هم میچسبونه رو چیزایی ک توجیهی براشون نداره ...

چون جنس خودمون رو میشناسیم واقعا

بازم خداروشکر که الحمدلله وگرنه والا بخدا☺😐
چیکار کنم وقتی اصصصصصصلا گوش به حرفام نمیده  میگه بخودم مربوطه ! تو دخالت نکن ! بشین پولتو خرج ...

خوب شما بهش در مورد پس انداز هم ای چیا حرف نزن .

پول ب بهانه مختلف ازش بگیر پس انداز کن . خیلییی راحته با توجه به موقعیت شما ک میگی در خرج کردن چیزی کم نمی‌ذاره . سیاست باید داشته باشی . لااقل اون فکر نیست تو فکر باش . فکر خودت و بچه ات کن .‌

کاربر قدیمی هستم.   

ببین مثل خودش حرف بزن. در شان ما نیس مستامر باشیم صابخونه برانون قیافه بگیره در شان ما نیس این ماشین در شانم. ن نیس مستقلات نداشته باشیم در شانمون نیس من طلا نداشته باشم پس انداز خوب نداشته باشیم.... 

چی بگم اینجوری هیلی بده بنظرم مستقل شو تا بترسه مثلا خودت با تور ثبت نام کن برو سفر بگو اگه میبری ک ...

ای خواهر من تا سرکوچه بدون مادرش برم حلق آویزم میکنه چه سفری حتی کسیو ندارم باهاش دردو دل کنم بخدا

ی صلوات برای سلامتی دخترم مهمونم کن مهربونم🌹

وام میگیریم اونم خرج میکنه ! وقتی هم میاد نهایت دو سه هفته پیش ماست! بعد میره تا دو سه ماه و کاملا ا ...

ببین چیکار ب کاراش داری مثلا ماهانه ی تومن دوتومن بستگی ب دارمدش ک میدونی داره بگیر ازش بگو قرعه کشی نوشتم

حتمأ زیر بار قرض نرفته ک بهش فشار بیاد،ب نظرم ازش بخواه ماشینو عوض کنه،خونه رو تغییر بده،یکم خورده کاری براش بتراش ک یکم از خرج کردن برای دیگران دست بکشه و بدونه باید حواسش ب زندگیِ خودتون باشه،اگه حقوق خوبی دارین واسه خودت طلا بخر بذار کنار،مَردا گاهی باید ازشون بخوای و بهشون یادآوری کنی و گوشزد کنی بهشون،گاهی انقد ک سرگرم کارشونن حواسشون ب دور و اطرافشون نیست،پس ازش بخواه و یادآوری کن ،امیدوارم موفق بشی خانووووم

اره خب کار پر درامدیه اما سخته ،یکی از اشناها بعد عروسیشون سه ماهی شاید بود نبود ،رفت یه سال و نیم ن ...

چونکه شش ماه رو کشتی هستند. زمان زیادیه . اره بنظر میاد طرف موقعیتش خوبه ولی بنظرم خوب نی

کاربر قدیمی هستم.   
ای خواهر من تا سرکوچه بدون مادرش برم حلق آویزم میکنه چه سفری حتی کسیو ندارم باهاش دردو دل کنم بخدا

اه از اون مرد سالاراس حتما چی بگم نباید از اول رو میدادی ک با دوستاش بره