2789
قدیش دمپایی پام بود😂😂😂😂😂😐

🤣🤣🤣🤣ای بابا ولی ن نذار خیلی عکس بچگونه اییه بنظرم واس پست خوب نیس حداقل ی چیزی بذار معاون میبینه کونش بسوزه

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

🤣🤣🤣🤣ای بابا ولی ن نذار خیلی عکس بچگونه اییه بنظرم واس پست خوب نیس حداقل ی چیزی بذار معاون میبینه ...

معاون کنه کنگ دره😂😂😂😂

ولی ماعده بعضی وقتا دلم انقد واسش تنگ میشه😥مخصوصا شبا اگ بیدار باشم مطمئنم پیام میدم واس همین زود میخابم یا خودمو مشغول ی کاری میکنم

شاید الکی بگم مهم نیس ولی خیلی خیلی دوسش دارم هنوز😥

نمیدونم چیکار کنم

معاون کنه کنگ دره😂😂😂😂 ولی ماعده بعضی وقتا دلم انقد واسش تنگ میشه😥مخصوصا شبا اگ بیدار باشم مطمئ ...

همون دگ میگم چک میکنه پستاییه اینستاتو.. مگ بلاکش کردی؟ 

یا برگرد دوباره باهاش باش یا سرتو با یکی دیگ گرم کن😐

یادش بخیر.. خاهر من مادر ی بچم ی وقتایی دلم واس دوس پسرسابقم تنگ میشه ک چ برسه تویی ک ی ماه کات کردی

همون دگ میگم چک میکنه پستاییه اینستاتو.. مگ بلاکش کردی؟  یا برگرد دوباره باهاش باش یا سرتو با ...

سرمو خاستم با یکی دیگ گرم کنم نشد

همش با اون مقایسش میکردم اعصاب اونو نداشتم از قصد ی کاری میکردم قهر کنه بهم پیام نده

من خودم ک همرا برگردم بهش

چننننندبار غرورمو گذاشتم زیرپام گفتم اون مهمتر از غرورمه

ولی این بار نه....

سرمو خاستم با یکی دیگ گرم کنم نشد همش با اون مقایسش میکردم اعصاب اونو نداشتم از قصد ی کاری میکردم ق ...

😑😑😖

تو ک میگی پی ام داد نازتو کشید تو پی امشو نخونده حذف کردی یا نصفه خوندی حذف کردی اینا کافی نیس? 😥

😑😑😖 تو ک میگی پی ام داد نازتو کشید تو پی امشو نخونده حذف کردی یا نصفه خوندی حذف کردی اینا کافی ن ...

خودم نمیدونم چند چندم با خودم

ولی کاش ایندفعه مث ادم برگرده😥

تو پیامش چی نوشته بود همش کسشر من سرم شلوغه اگ پیام نمیدم

ماعده باورت میشه روز تولدم فقط ی پیام داد ب من؟؟

نکرد یه زنگ بزنه

ده بار زنگ زدم جواب نداد

شبش گفت ببخشید گوشی پیشم نبود...

نمیدونم چرا انننننقد احمقم هنوز دوسش دارم

ولی میدونی چیه شاید چرت و پرت باشه ولی از اون دسته از ادمهایی بود ک ادم احساس غرور میکرد میگفت من مال اونم‌‌...

شاید قیافش معمولی بود ولی اننننقد رفتارش و حرفاش خوب بود از نظرم جذابتدین مسر بود

دلم واس ابهتش و اخمشم تنگ شد😥

واقعا دلم واسش تنگ شد

کاش الان اون روزی بود ک قرار بود ببینیم همو...

نمیدونم میشد ک اینطوری شد

دقیقا از روزی ک من تو سایت ماجرای دوستیمونو گذاشتم و پربازدید ریده شد توی رابطمون....

خودم نمیدونم چند چندم با خودم ولی کاش ایندفعه مث ادم برگرده😥 تو پیامش چی نوشته بود همش کسشر من سر ...

چ‌ش خوردیی.. نمیدونم والا ولی وقتیاینطور ک میگی اینجوری باشه اخلاقش ازدواجم بکنی درس نمیشه بلکه بیشتر حرص میخوریی الان دوس پسرته میتونی نیس سرتو گرم کنی بگی مثلا با یکی دگ رفیق میشم ولی ازدواج بکنی باید بسوزیو بسازی ولش کن اگ اینجوری هس تخسه اخلاقش مغروره همین ک ببشتر ازین حرصت نداده وابسته تر نشدیی دل بکن یواش یواش فراموش کن والا اون ک سرکاره ناایتش تشابه اسمی یا یهویی شاید بخاد یادی تد بیوفته ب قول خودش سرش شلوغه تو چی تو باید همش تو خونه ب فکرش باشی ول کن دگ بش فک نکن سخته ولی بخاطر حال خودتم شد ولش کن.. ایندفه ی پسر خوش تيپ تر خوش اخلاقو پولدار تور کن😂😍

خودم نمیدونم چند چندم با خودم ولی کاش ایندفعه مث ادم برگرده😥 تو پیامش چی نوشته بود همش کسشر من سر ...

چقد تو حرفام ولش کن ول کن گفم😂😑

این عکس دومیم ک گزاشتی رم بزار من ببینماا

فرفری موی غزل سازم🤭👩🦱دخترک قناد باشی🎂🍰