2789
ایییییییی کثاااااافد🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤮🤮🤮🤮🤮 من اگ بودم همونجا ۱۰ تا سکته رو میزدم🤣🤣🤣🤣

هرچی گفم ی بار امتحان کن مزشو تست کن گف ن 🙄گفم تو دلم میمونه اگ نخوره 😐😂🤣نخورد ک رف تو دهن‌ش رف ریخت🤣🤣ایییییی قیافششش 🤣🤣

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی
هرچی گفم ی بار امتحان کن مزشو تست کن گف ن 🙄گفم تو دلم میمونه اگ نخوره 😐😂🤣نخورد ک رف تو دهن‌ش رف ...

آخ آخ اگ ی نفر با اینکارو میکرد تو چیکار میکردی خدایی🤣🤣🤣🤣🤣🤢

شفت کاس ماعده مردی ر اسیر چنگ بیاردی😂😂😂😂

فرفری موی غزل سازم🤭👩🦱دخترک قناد باشی🎂🍰

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

آخ آخ اگ ی نفر با اینکارو میکرد تو چیکار میکردی خدایی🤣🤣🤣🤣🤣🤢 شفت کاس ماعده مردی ر اسیر چنگ بیا ...

اییییی تصورشم چندشم میشه🤣🤣

اینجام خاخر لالایی؟؟

اون وقت شب خی بینج خار شونه که تو بیداری🤣

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
😂😂دوس نداره میگ گناهه سهمه بچمه😑🤣 ی بار گفم چشتو ببند دهنتو باز کن ب فکرشم نمیرسید این کارو بکن ...

اییییی از ناهار بکتمه امروز 

مره اینان بلک انه تعریف نکنین😭😭😭

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
🤣🤣🤣 خو نعیته منه گاااا😛

چیکارا کننی؟اشون بد باختمه انه تنه په درد کنه

خا پس بیچاره رو چیکار داشتی😂😂😂 ۱۷م این ماه جشن دوستمه🤕

حقشه😐😂

جشن دخترخالم 12ام هس پدره مامانم جانه کَنون هس 😑از ی طرف دیگ کرونا اگ جشنش بشه تو تالار میترسم ک

اییییی از ناهار بکتمه امروز  مره اینان بلک انه تعریف نکنین😭😭😭

🤣🤣🤣🤣🤣🤣خا خا ای دگ نومه همین اتا خاطره چندش بیه داشتمه

🤣🤣🤣🤣🤣🤣خا خا ای دگ نومه همین اتا خاطره چندش بیه داشتمه

ماچه کجان دری پیدا نی