2777
2789
عنوان

پلینگ صو

| مشاهده متن کامل بحث + 16325 بازدید | 4102 پست
ولله😂😂😂 من کچیک بیمه در بیداری نگوزیمه ولی در خواب مه موس چه چه زو الانم همینمه🤣منتها تنها فرقی ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ولله😂😂😂 من کچیک بیمه در بیداری نگوزیمه ولی در خواب مه موس چه چه زو الانم همینمه🤣منتها تنها فرقی ...

نا مره چیکار داشته شه موس داشته شه اختیار

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
عهیییی اینجه هرکی انه وا بداعه این مایده ته توم بدتر بیه همین من وره هوایی هکردمه الان اینستا واتساپ ...

🤣🤣اتی پاستوریزه بیمه ک 

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی

ناز نفسش😂

من بیشتر تو بیداری لامصب😂

خسته نباشی الان اما چ بدونیم تو کیجایی ریکایی😐کلثومی اصغریی

شفت یک نی نی سایتی ونه زرنگ باشه کا بل شه دست عکس ره رایی هاکنم

گوز اسم بمو مه کنگ سر شل هدامه😂گوز انقد بد ندونید راحت باشین😌

ولا😂

من اگ رهبر یا رییس جمهور  بیمه گوز  ر آزاد اشتمه😂😂

منم امروز دو آش بخردمه عجیبه ک هلا نگوزیمه🤔🤣

وااای چن شو پش قرمه سبزی بخردمه مامان وه دله لوبیا ر از قبل خیلی خیس ندا، من قشنگ راه شیمه گوزیمه🥴🤣

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

رایی هکن مایده صابون آماده هکن 😂

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

جوون😂‌‌‌اماره ای شنگول منگول کار بکته نشویی آرد بزنی شه دسه🤣

مه جان زندایی نوری هسه الکی نیه کا باکلاس 

با وجود😎🤎

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
عهیییی اینجه هرکی انه وا بداعه این مایده ته توم بدتر بیه همین من وره هوایی هکردمه الان اینستا واتساپ ...

واتساپ درمه اینستا اعصاب نایمه تلگرامم اعصاب ناشتمه پاک هاکردمه.نا من مردی حرف گوش دمه بخدا 

مه معده تو کنه قرص نارمه بخرم

نبات داغ🤔😂

تو ک. ون خر چپه😁❤️

نوونه تو موس مایده چپه؟😂🤔